M-1 palikęs aktorius A.Mickevičius ilsėtis vyks į Austriją

Dar neseniai aktoriaus Aisčio Mickevičiaus buvo pilna visur – persirengęs pagyvenusia poniute Undine Meilutyte jis laidė pastabas TV3 konkurso „Šuolis” dalyviams, su kolega Mindaugu Stasiuliu kasdien sveikindavosi su radijo laidos „M–1 ryto šou” klausytojais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2014, 9:15 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:59 PM

„Šuolis” baigėsi. A.Mickevičiaus negirdėti ir per radijo stotį M–1. Penkerius metus ryto laidą vedęs aktorius „TV antenai” sakė nutaręs pailsėti, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

„Prieš išeidamas iš radijo stoties jaučiausi kaip nuvarytas arklys. Jei toks arklys dirbtų toliau, visai nusibaigtų.

Iki darbo rytinėje radijo laidoje mano gyvenimas buvo visai kitoks. Esu pelėda. Per tuos penkerius metus vyturiu taip ir netapau”, – prisipažino A.Mickevičius.

Vyrui tekdavo keltis 6-ą valandą ryto, o po valandos jau žvaliai sveikintis su klausytojais. Namo jis grįždavo apie pietus, nusnausdavo ir tęsdavo dieną. Tokia dienotvarkė aktoriui nebuvo lengva.

„Dabar keliuosi 9–10 valandą ryto ir smagiai sau gyvenu. Po savaitės ketinu vykti į Austriją. Ten kalnuose draugai turi namelį, tad laukia puikus poilsis”, – džiaugėsi aktorius.

A.Mickevičius porą kartų per mėnesį vaidina „Domino” teatro spektaklyje „Žirklės”. Be to, toliau ketina kurti kvepalus.

Aktorius prasitarė, kad rudenį gali grįžti į radiją, nes su stoties vadovais išsiskyrė gražiuoju. „Turiu minčių, bet tikrai nevesiu rytinės laidos”, – sakė A.Mickevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024