Degustacija sudomino verslininkus Tautvydą Barštį ir Gediminą Juodeiką, dainininkę Nataliją Bunkę, grupės „Naujosios pupytės“ nares Vitą Jakutienę ir Neringą Šiaudikytę su draugu šokėju Tomu Uroška, dainininkę Kariną Krysko–Skambinę su vyru Sauliumi Skambinu, verslininkus Ingą ir Darių Budrius bei jų bičiulę Birutę Milienę, fotografą ir verslininką Kęstutį Fedirką su žmona Inga, aktorę Eglę Jackaitę.
Svečiai ragavo net penkių patiekalų. Jiems buvo patiektas kardžuvės, avokado ir pomidorų tartaris su sūrio drožlėmis, kaparėliais ir gervuogėmis.
Dar vienas patiekalas – dorado žuvis troškinta su jūros gėrybėmis, pankolio ir vyno sultinyje, skaninta pomidorais.
Susirinkusiems buvo pasiūlyta pasimėgauti garuose paruoštu juoduoju otu su daržovių tartariu ir šampano padažu, Nilo ešeriu, paruoštu vyno ir grietinėlės padaže su šparagais bei vyno garuose ruošta plekšne su marokietiškomis bulvėmis ir kumpio skrebučiu.
Prie kiekvieno patiekalo vyno someljė Albertas Koncijalovas priderino vyną.
„Apsistojusi Klaipėdoje nė dienos neįsivaizduoju be šviežios žuvies, kurią valgyti ne tik labai skanu, bet ir sveika. Kaune ir Vilniuje žmonės žuvies valgo nedaug. Noriu šviežios žuvies valgymo tradicijas plėtoti ne tik pajūryje, todėl nutariau pakviesti draugus paragauti įvairiai ruoštų skirtingos žuvies patiekalų“, – tvirtino N.Rukaitienė.
Moterį kiek nustebino, jog jos bičiuliai apie žuvis žino labai nedaug ir negali atskirti ešerio nuo plekšnės. ˙