A.Valentaitė dienas leidžia Bahamose

Stilistė Asta Valentaitė nuolat keliauja. Dabar moteris ilsisi Karibų jūroje esančioje vienoje iš Bahamų salų. Ten moteris išvyko beveik iškart po laimėto tarptautinio šokių konkurso „Dance Stars Ball 2014“.

A.Valentaitė ilsisi Bahamose.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
A.Valentaitė ilsisi Bahamose.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-15 12:40, atnaujinta 2018-02-14 16:06

Ilgą laiką treniravusis ant parketo A.Valentaitė džiaugėsi pergale sostinės „Le Meridien“ viešbutyje vykusiame tarptautiniame šokių konkurse. Pergalę su bičiuliais Vilniuje atšventusi Asta po kelių dienų išskrido į Bahamas.

Nors Lietuvoje jau po truputį šyla, tam, kad galėtum pasideginti prieš saulę, dar prireiks mėnesio, todėl A.Valentaitė susikrovė lagaminus ir išvyko į Karibus.

Iš nuotraukų, kurias moteris įsikėlė į savo socialinių tinklų paskyras, matyti, kad ten oras lepina poilsiautojus. Ir taip visus metus.

Paviešintose nuotraukose Asta vilki „Agent Provocateur" atskiru maudymosi kostiumėliu, o naktis leidžia prabangiame „One & Only Ocean Club“ viešbutyje Bahamų sostinėje Nassau.

Bahamose mėgsta ilsėtis ir kiti pasiturintys lietuviai. Prieš beveik šešerius metus ten susituokė verslininkas Antanas Bosas su žmona Daina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.