I.Stumbrienės dešimtmečio išvaizdos pokyčiai

Verslininkė Inga Stumbrienė (30 m.) daugiau negu dešimtmetį Lietuvoje yra viena žinomiausių moterų. Nuolat aptarinėjamas jos gyvenimo būdas, stilius, pirkiniai. Laikas keičia žmonės, Inga – ne išimtis. Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti į I.Stumbrienės išvaizdos pokyčius – kaip ji atrodo dabar ir būdama moksleivė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-17 12:03, atnaujinta 2018-02-14 13:28

Pažvelgę į I.Stumbrienės išvaizdos pokyčius per daugiau nei dešimt metų pastebime, kad moteris liko ištikima plaukų spalvai. Inga anksčiau ir dabar juos dažo šviesiai. Nors dažniausiai ji nešiojo ilgus plaukus, buvo metas, kai I.Stumbrienės plaukai nesiekė pečių.

Lieknumo jai galėtų pavydėti bene visos moterys – aštuoniolikos ar trisdešimties ji atrodo nepriekaištingos figūros ir papildomais kilogramais tikrai nesiskundžia.

Pamėgta rožinė spalva Ingą lydi ligi šiol, nors dabar moteris renkasi nebe tokius ryškius drabužių derinius. Rožinius apdarus Inga mieliau velkasi atostogaudama egzotinėse šalyse.

Štai, o jos vyras Aivaras atrodo beveik taip pat kaip ir būdamas studentas. Klasikinį drabužių stilių pamėgęs vyras nesiryžta išvaizdos eksperimentams. Tai matosi iš šukuosenos - A.Stumbras ištikimas atgal sušukuotų plaukų šukuosenai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.