A.Valentaitės spintoje prabanga derinama su paprastumu

Kelnės – mėgstamiausias stilistės Astos Valentaitės (33 m.) drabužis bet kuriuo sezonu. Sukneles ir aukštakulnius moteris pasilieka šventėms. Stilistė tikina, kad nėra apsipirkimo maniakė, todėl drabužių spintą atnaujina gana retai, tačiau vasaros sezonui jau pasiruošė.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 18, 2014, 7:44 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:15 PM

Naujausi A.Valentaitės daiktai šiltajam sezonui – mados namų „Hermes“ basutės, „100 % Capri“ skrybėlė ir lininis pieno baltumo trumpas kombinezonas. Visa tai ji parsivežė iš atostogų Švento Baltramiejaus (Saint Barthelemy) saloje. Prie naujausių įvaizdžio detalių Asta priskiria ir dovanotus mados namų „Dior“ saulės akinius. Panamos stiliaus brangi skrybėlė ir kokybiškas kombinezonas – elegantiškas kurorto drabužių derinys, kuriuo A.Valentaitė galės puoštis ilgai ir kuris primins smagų poilsį Karibuose.

Kalbėdamasi su žurnalu „Stilius“ A.Valentaitė sakė, kad apsiperka spontaniškai. Pamato daiktą ir, esant būtinybei, įsigyja. „Privalau turėti“ sąrašo ji nesudaro.

„Mano drabužinėje daugiausia klasikinių apdarų, kurie visada madingi. Būtent todėl neturiu poreikio dažnai pildyti spintos rūbais. Seniau įsigytus drabužius derinu su naujais. Anksčiau labiau mėgdavau apsipirkti, vis kuo nors nauju save palepinti. Dabar pasvarstau, ar tikrai man to reikia“, – sakė A.Valentaitė.

Moteris prasitarė nepamenanti, kada pirko naują rankinę, batus įsigyja kiek dažniau, o štai kosmetikos parduotuvėse sunkiai valdosi – ketindama kosmetikos krepšelį papildyti lūpų dažais, namo grįžta su krūva veido ir kūno priežiūros priemonių.

Asta perka ne tik prabangius, vardinius drabužius. Ji mielai puošiasi ir mažiau garsiais, tačiau pagal kokybės ir kainos santykį gerais, stilingais rūbais. Nesibodi apsivilkti ir masinės gamybos drabužių – Asta laviruoja tarp prabangos prekių ženklų ir įkandamų plačiajai visuomenei. Prie „Lanvin“ suknelės ji derina „Zara“ kaklo vėrinį, o prie „Manolo Blahnik“ batelių ir „Chanel“ rankinės puikiai tinka „H & M“ sijonas.

„Taip elgiasi garsūs modeliai, verslininkai, galintys sau leisti išties daug. Esu įsitikinusi, kad ne rūbas puošia žmogų, o žmogus rūbą. Be to, paprastas drabužis ant manęs atrodo brangiai“, – nusišypsojo A.Valentaitė.

Asta sakė, kad iš esmės tvarkydama drabužinę nenešiojamus apdarus ir aksesuarus pirmiausia dovanoja mamai arba seseriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.