Atlikėja I.Burlinskaitė: „Policininkas išgąsdino ir įžeidė“

Susipyksti su draugu iš didelės meilės ir viskas baigiasi...policijos komisariate. Taip nutiko grupės „Kitokios“ atlikėjai Indrei Burlinskaitei. Puiku, kad šalia buvo jos širdies draugas ir grupės prodiuseris Darius Petrikauskas – kitaip Indrei būtų buvę kur kas sunkiau spręsti Šiauliuose su policininku kilusį incidentą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 10:13 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:54 PM

Situacija paprasta ir tuo pačiu neįtikėtina. Indrė su „Kitokios“ nare Greta Lebedeva penktadienio vakarą koncertavo Šiauliuose. Kolegė išvažiavo, o I.Burlinskaitė dar liko su Dariumi – Šiauliuose gyvena jo tėvai, tad ketino užvažiuoti į gimtus namus.

Būdama klube pora apsipyko, Indrė pasiėmė automobilio raktelius ir, moteriškai pagauta kaprizo, išėjo. Kažkas jai čiupo už rankos, mergina atsigręžia manydama, kad tai Darius, tačiau išvysta policininką.

Nieko nesuvokiančiai atlikėjai jis grubiai liepia grįžti į įvykio vietą, tampo už rankos, keikiasi. Čia pribėga Darius ir pagaliau visi išsiaiškina situaciją.

„Aš išsigandau, įsižeidžiau, jaučiausi pažeminta, - neslėpė Indrė. - Nesvarbu, kad pareigūnas suklydo – neketinau to reikalo palikti ramybėje“.

Pora nuvyko į vieną Šiaulių komisariatų, Indrė parašė pareiškimą dėl nederamo elgesio, tačiau niekas iš pareigūno kolegų nenorėjo sakyti policininko pavardės. I.Burlinskaitė net abejoja, ar jos pareiškimas užregistruotas.

Indrė su Dariumi spėja, kad pareigūnas Indrę palaikė prie minėto klubo įvykusių muštynių liudininke.

Išaušus rytui mergina kiek atvėso, svarstė greičiausiai nenorinti, kad pareigūnas būtų nubaustas. Tačiau bet kokiu atveju elgtis visada ir visur reikia deramai.

Vis dėlto, ko jiedu su Dariumi lemtingą naktį susipyko?

„Nedidelių pykčių būna kaip ir visose porose. Pusvalandžiui“, - juokėsi Indrė.

Jei pasiėmė raktelius – ar būtų išvažiavusi?

Tikrai ne, nes Indrė dar tik mokosi ir ruošiasi laikyti vairavimo egzaminą, kad gautų teises.

Ką sakė Indrės artimieji?

„Mama manimi pasitiki, žino, kad esu teisingas žmogus“, - šiltai apie mamą kalbėjo Indrė, po koncerto klube negėrusi alkoholio.

Šeštadienį vakarop Indrė su Dariumi kepė šašlykus, galvojo, kaip gražiai nudažyti kiaušinius. Velykų rytą pora perdaug negalės atsipalaiduoti – vakare laukia koncertas Varėnoje.

Ar koncertuoti per šventes neapmaudu?

„Komandoje – brangūs žmonės, mylim visus savo gerbėjus, scenoje man būti patinka, tad koncertuoti man tikrai didelis malonumas“, - tikino Indrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.