Gražuolės G.Alijevos dešimtmečio išvaizdos pokyčiai

Buvusią grupės „69 danguje” atlikėją Godą Alijevą (27 m.) paauglystėje turbūt buvo įsimylėjęs kas antras šalies vaikinas. Tikėtina, kad ir po tuoktuvių su krepšininku Rolandu Alijevu bei sulaukus dviejų vaikų - sūnaus ir dukters, moteriai dėmesio netrūksta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-21 21:25, atnaujinta 2018-02-14 12:43

Ilgi šviesūs plaukai, akinančiai balti dantys ir plati šypsena buvusią G.Sabutytę lydi daugiau nei dešimtmetį. Ant scenos pirmą kartą pasirodžiusi su grupe „Yva“ moteris susilaukė daug stipriosios lyties atstovų dėmesio.

Po kurio laiko perėjusi į grupės „69 danguje” sudėtį dėmesys tik išaugo. Jos palankumą pelnyti siekė garsūs ne tik žinomi šalies verslininkai, atlikėjai, bet ir krepšininkai.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome prisiminti G.Alijevą paauglystėje, vos perkopus dvidešimt ir dabar. Turbūt nesunku pastebėti, kad Goda per dešimtmetį beveik nepasikeitė - šypsena tokia pat plati, nematyti ir nė vieno papildomo priaugto kilogramo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.