Garsios moterys Motinos dienai gamino natūralius kremus

Artėjančios Motinos dienos proga „Kvapų namai“ garsias mamas ir dukras pakvietė įdomiai pasiruošti šiai pavasario šventei – pačioms išmokti gaminti kosmetiką. Didžiausias Lietuvoje natūralios kosmetikos gamintojas moteris kvietė skirti laiko sau ir savo dukteriai, atsipalaiduoti, pamiršti nuolatinį lėkimą ir moteriškai paplepėti apie grožį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2014, 9:50 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:08 PM

Kosmetikos cecho ekspertė Rūta Daunoravičienė susirinkusiosioms pasakojo apie natūralią kosmetiką, natūralią odos priežiūrą ir tam naudojamas priemones bei medžiagas. Žinomos moterys dalijosi savo mėgstamiausiais natūraliais grožio receptais.

 „Kaip gera retkarčiais skirti laiko sau, tiesa? – klausė natūralios kosmetikos ekspertė Rūta Daunoravičienė. – Mano mama pati gražiausia reiškia, kad ji gražiausia, nes yra mama. Akcentuojame sveiką grožį, vidinę pusiausvyrą, darną. Šiais laikais tai irgi tampa savotiška prabanga. Norime, kad tokį suvokimą mamos perduotų ir savo dukroms.“

Išklausiusios paskaitos moterys ėmėsi įgyvendinti savo troškimų – kartu gamino natūralius kremus – dovanas mamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.