O.Pikul-Jasaitienė atsakingai švarinosi akcijoje „Darom“

Švaros akcijoje „Darom 2014“ šiais metais dalyvavo ir grupės „Pop Ladies“ narė, dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė. Šiais metais akcijos veidu paprašyta tapti moteris nutarė, kad reikia ne tik skatinti kitus tvarkytis savo mieste, bet ir pačiai prisidėti prie šios gražios iniciatyvos.

Oksana su bičiuliais tvarkė paupį Belmonte.<br>fotografas.co nuotr.
Oksana su bičiuliais tvarkė paupį Belmonte.<br>fotografas.co nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-26 16:55, atnaujinta 2018-02-14 11:54

Oksana su bičiuliais ėmėsi Vilnelės paupio Belmonto apylinkėse. Paplušėjusi kompanija surinko net tris didelius maišus šiukšlių.

„Ši akcija – puikus socialinis renginys. Norėjau atkreipti visų dėmesį, paskatinti visus susitvarkyti savo miestus, o ne tik savo kiemus. Būkime atsakingi, švarūs – tada ir mūsų visų aplinka bus tokia.

Dažnai būnu Rusijoje, Krasnodare, kur rungtyniauja Simas – ten, palyginus su Vilniumi, kur kas daugiau šiukšlių. Džiaugiuosi, kad mūsų sostinė švaresnė, bet pakelti šiukšlę ir mūsų miestą padaryti dar gražesnį galime kiekvienas iš mūsų kasdien“, - pasakojo O.Pikul-Jasaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.