L.Mondeikaitė atsidavė į grožio specialistų rankas

Grupės „Pop Ladies“ atlikėjos – Oksana Pikul-Jasaitienė, Katažina Nemycko ir Liepa Mondeikaitė visuomet atkreipia dėmesį savo puikia išvaizda. Šiandien buvo galima įminti vieną jų grožio paslapčių. Pirmadienio vidurdienį Vilniaus Pranciškonų rūmuose vyko „Casmara“ profesionalios kosmetikos veido linijos „Vandenyno stebuklas“ pristatymas.

L. Mondeikaitei atliekama grožio procedūra.<br>T.Bauro nuotr.
L. Mondeikaitei atliekama grožio procedūra.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2014, 3:14 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:12 AM

„Mūsų grupė naudoja šią kosmetiką, todėl žydime kaip gėlės. Šiandien pasimėgausime natūraliu grožiu“, – smagiai kalbėjo Katažina.

Kai rūmų skliautais nuaidėjo „Pop Ladies“ daina apie laukų gėles, kosmetologė Raimonda Rauplėnienė ėmėsi gražios ruošos. Ji nuvalė L.Mondeikaitei makiažą ir čia pat atliko nedideles grožio procedūras. Merginai, o dar ypač tokiai garsiai kaip Liepa, viešumoje pasirodyti be makiažo – tikras iššūkis. Tačiau L.Mondeikaitė jautėsi puikiai. Be to, kosmetologė ir veido priežiūros produktai akyse tvėrė mažus stebuklus.

Moterys gražinosi ir iš vidaus – ragavo virtuvės meistro Ruslano Bolgovo ruoštų užkandžių su jūros dumbliais. Jaukią, mėlyno vandenyno aplinką sukūrė verslininkė Inga Budrienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.