Turkijoje viešėjusios „pupytės“: „Malonumą suderinome su darbu“

Grupės „Naujos Pupytės“ narės – Oksana Pikul-Jasaitienė, Neringa Šiaudikytė, Vita Jakutienė ir Skaistė Steikūnaitė – šią savaitę viešėjo Turkijoje, Dalamano kurorte. Čia jos ne tik ilsėjosi, bet ir dirbo – artimas Oksanos bičiulis, prodiuseris Williamas Buttas pakvietė jas pakoncertuoti į prabangaus viešbučio atidarymo vakarėlį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-02 09:05, atnaujinta 2018-02-14 10:12

Atlikėjos pirmą kartą viešėjo Dalamo kurorte ir buvo begalo sužavėtos šia vietove ir viešbučio prabanga. Joms buvo sunku patikėti, kad visa tai yra Turkijoje.

„Malonumą suderinome su darbu. Buvo smagu lipti į tą pačią scena su grupėmis „Nikita“, „NEANGEL“.

Tai neįkainuojami įspūdžiai ir patirtis. Rusų publika liko sužavėta Liutauro Salasevičiaus kurtais kostiumais ir šiltu bendravimu su auditorija bei programa. Gavome daug komplimentų ir naujų gerų kontaktų bei pasiūlymų. Laiką praleidome tobulai, nes išnaudojome jį tinkamai“, – patikino merginos, Turkijoje nufilmavusios naujausią dainos vaizdo klipą. Jį „Naujų pupyčių“ gerbėjai išvys jau greitai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.