Aktorė S.Daukšaitė-Petrulėnė ėmėsi naujos veiklos

Šeštadienio vakarą Marijampolėje duris atvėrė naujas, prabangus muzikinis klubas-restoranas „Adampolis“. Visi organizaciniai klubo-restorano atidarymo darbai buvo patikėti kino aktorei, renginių vedėjai Sandra Daukšaitė-Petrulėnei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2014, 2:40 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:29 AM

„Esu organizavusi ne vieną renginį, tačiau tokio masto atidarymą, dariau pirmą kartą. Džiaugiuosi, kad viskas praėjo sklandžiai. Svečiai smagiai pašėlo. Nuo pat pradžių dirbti buvo labai įdomu: įgijau naujos patirties, susipažinau su naujais žmonėmis, kurie labai geranoriškai ir draugiškai man padėjo“, - džiaugėsi aktorė.

Į muzikinio klubo-restorano atidarymo vakarą susirinko gausus svečių būrys. Tarp jų smagiai šėlo ir meno bei pramogų pasaulio atstovai. Iškilmingą muzikinio klubo-restorano atidarymą vedė pati S. Daukšaitė-Petrulėnė.

Šis atidarymas ne vienkartinis S.Daukšaitės-Petrulėnės projektas, veikli moteris jau planuoja kitus muzikinio klubo-restorano vakarus.

„Labai tikiuosi, kad po šio atidarymo tie, kurie vertina kokybę ir prabangą, pamėgs šią vietą ir su malonumu grįš čia atsipalaiduoti, paklausyti geros muzikos, paragauti skanaus bei kokybiško maisto, pasimėgauti gero vyno taure. Mes pasiruošę kiekvieną kartą vis naujomis staigmenomis stebinti savo klientus“, - sakė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.