Susėdę prie dailiai paruoštų stalų Gurmanų gildijos nariai skanavo smidrų su šilkine pastarnokų tyre užkandėlę, „foie gras“ koldūnus su aksominiu moliūgų, medaus bei citrinų kremu, jūrų ešerį su peletrūnų sviestu, porų trintiniu, troškintais porais, virtų bulvių virtinukais („gnocchi“), mėlynųjų bulvių traškučiais ir dūmų skonio emulsija.
Pagrindiniu patiekalu tapo traški troškinta aviena su kokosinėmis morkomis, saldžiųjų svogūnų kremu ir „Harissa“ padažu.
Desertui Gurmanų gildijos nariai ragavo citrinų kremą su karamelizuotomis avietėmis, morengais ir aviečių šerbetu.
Paryžiuje atsiradusi
gurmanų gildija - tarptautinė gastronomijos asociacija „Chaine des Rotisseurs“ gyvuoja jau daugiau kaip 750 metų. Padalinys Lietuvoje veikia nuo 2006 metų ir vienija 68 narius.
Tarptautinė draugija suburia ne tik restoranininkus, virėjus, gėrimų žinovus, viešbučių savininkus, bet ir neprofesionalus, vertinančius nepriekaištingą maistą bei vyną.