O.Pikul-Jasaitienė didžiuojasi pažintimi su V.Žirinovskiu

Merginų grupių „Naujos pupytės“ ir „Pop Ladies“ narė Oksana Pikul-Jasaitienė džiaugiasi pažintimi su skandalinguoju Rusijos Liberalų Demokratų partijos vadovu Vladimiru Žirinovskiu.

Trečiadienio rytą atlikėja pasidalijo nuotrauka, kuriai pozavo meiliai prisiglaudusi prie Rusijos politiko.<br>"Instagram" nuotr.
Trečiadienio rytą atlikėja pasidalijo nuotrauka, kuriai pozavo meiliai prisiglaudusi prie Rusijos politiko.<br>"Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 11:58 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:57 PM

Trečiadienio rytą atlikėja socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo nuotrauka, kuriai pozavo meiliai prisiglaudusi prie Rusijos politiko.

Tiesa, pažintis su V.Žirinovskiu – tik gražus prisiminimas. O.Pikul-Jasaitienė su politiku susipažino prieš pusantrų metų. Tąsyk Oksana vaikštinėjo su savo mama Laima. V.Žirinovskis, išgirdęs jas lietuviškai kalbant, priėjo ir paklausė, kokia tai kalba. Moterims pasakius, kad lietuvių, politikas labai apsidžiaugė ir patikino, kad ilgisi Palangos. Tą dieną jų pažintis ir pasibaigė.

„Žinant, koks jis yra skandalingas, nekultūringas, besibarantis žmogus, tai buvo šiek tiek baugu“, - prieš pusantrų metų „Lietuvos ryto“ televizijos laidai „Super L.T.“ sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Sena nuotrauka Oksana pasidalijo ne pačiu tinkamiausiu metu. Skandalingąjį V.Žirinovskį smerkia net rusai, nes jo ūmus būdas pridaro tik problemų. Ypač dabar, kai Ukrainoje vyksta neramumai.

Per paskutinius mėnesius V.Žirinovskis ne kartą pareiškė, kad Ukrainos valstybės nėra ir negali būti, Rusija pasirengusi suteikti pagalbą, priimdama ją į savo federacijos sudėtį.

Tačiau bene didžiausias skandalas įvyko prieš mėnesį, kai V.Žirinovskis užsipuolė nėščią žurnalistę. Naujienų agentūros „Rossija segodnia“ korespondentė Stela Dubovickaja atsidūrė ligoninėje, kai paklausė, ar reikia imtis atsakomųjų sankcijų prieš Ukrainą, apribojusią Rusijos piliečių vyrų įvažiavimą į šalį.

„Kokios sankcijos? Reikia geruoju, švelnumu reikia! Kur ten tie priekvaišos, eikite čia! – kreipėsi V. Žirinovskis į jį lydinčius partijos bičiulius. - Ir tu eikš čia, žurnaliste! Dabar aš ištarsiu, o tu (V.Žirinovskio padėjėjas) pribėgi ir pradedi ją žiauriai žaginti. Kristus prisikėlė! Iš tikrųjų prisikėlė! Kristus prisikėlė! Iš tikrųjų prisikėlė! Eik ir pabučiuok ją. Griebk ją!“

Į salę susirinkusių žurnalistų siaubui, vienas V.Žirinovskio padėjėjų iš tiesų prilietė S.Dubovickają. Bet tuomet žurnalistės kolegos apsupo moterį, kuri tuo metu buvo šeštą mėnesį nėščia, neleisdami prie jos prieiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.