Skaisgiriai restorane sprogdino muilo burbulus

Nešini muilo burbulų buteliukais garsūs žmonės ketvirtadienio vakarą rinkosi viename sostinės restorane. Tik susirinko jie čia ne burbulų pūsti, o švęsti prodiuserinės kompanijos „Videometra" televizinio sezono uždarymo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-29 22:37, atnaujinta 2018-02-13 09:27

Vakarėlyje kompanijos atstovai pasakojo apie jau nuveiktus darbus – sukurtus serialus, projektus bei laidas – bet ir apie naujas savo veiklos kryptis. O jos spalvingos kaip ir pats muilo burbulas – viešieji ryšiai, renginių organizavimas bei reklamų kūrimas.

Renginyje dalyvavo populiariuose serialuose vaidinantys aktoriai, režisieriai, scenografai, scenarijaus autoriai, gausus būrys žinomų žmonių, kompanijos rėmėjų bei partnerių.

Susirinkusių svečių laukė populiarios grupės „Makchu Pikchu“ gyvo garso koncertas, įspūdingos profesionalus renginių ir festivalių dekoratoriaus Antono Shoomo dekoracijos. Jis visiems geriau žinomas iš ilgamečio šeimų ir elektroninės muzikos festivalio „Yaga“.

Svečiai taip pat mėgavosi teminiais gėrimais ir maistu. Už kepimo grotelių lauke stojo scenaristas, komikas Aidas Puklevičius ir dainininkas Gidonas Šapiro-Bilas. Jie svečius maitino dešrainiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.