Padovanokite Liutaurui Salasevičiui pliušinį meškutį!

Kaukolės, taurės, sąsagos su kaukolėmis, suvenyrinis ginklas – dizaineris Liutauras Salasevičius pats stebisi, kad pastaruoju metu gauna dovanų su grėsmingu atspalviu. Bet viskas iš meilės ir pripažinimo. Vampyrams ir patamsių gyventojams tinkančių daiktų kūrėjui dovanoja jo klientės ir bičiuliai.

Liutauras Salasevičius gauna dovanų su grėsmės prieskoniu, nors jo siūti drabužiai kupini romantizmo ir švelnumo.<br>Nuotr.iš asmeninio archyvo
Liutauras Salasevičius gauna dovanų su grėsmės prieskoniu, nors jo siūti drabužiai kupini romantizmo ir švelnumo.<br>Nuotr.iš asmeninio archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2014, 4:31 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:02 AM

„Antrą kartą šįmet gimtadienio proga gaunu ir kaukolės formos tortą“, - sakė Liutauras.

Su jo kūryba tai nesusiję – juk L.Salasevičiaus suknelės nėriniuotos, lengvos, su lengvu romantizmo atspalviu. Chuliganiškus aksesuarus mėgsta jis pats. Bet jie – praktiški, pavyzdžiui, šalikai – puošti kaukolėmis.

Ar nebaugu turėti daiktų su mirties simboliais?

„Nieko nebijau. Jeigu žmogus apsiauna raišteliais suvarstomus batus – tai jis potencialus savižudis?“ - juokavo L.Salasevičius.

Vis dėlto, kad ir kiek daiktų turėtų – Liutauras didelės reikšmės jiems neteikia.

„Jei sumanyčiau viską išmesti, vargu ar po savaitės kurį prisiminčiau. Nemėgstu apsikrauti daiktais – mano namuose jų beveik ir nėra“, - tikino vyras, dovanas kraunantis savo salone.

Daugelis jam dovanoja daiktus su grėsmės prieskoniu, o gal Liutauras visai norėtų mielo pliušinio meškučio?

„Man iš viso nieko nereikia. Bet tikrai – meškučio nesu gavęs, gal reiktų paskleisti tokią mintį...“ - juokėsi L.Salasevičius.

O kai dovaną renka pats, stengiasi, kad tai būtų naudingas daiktas. Štai pastaruoju metu dovanoja juodo aksomo šalikus su kutais – bičiulės jais negali atsidžiaugti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?