Neringa Šiaudikytė - viešo seksualumo demonstravimo specialistė

Grupės „Olialia Pupytės“ narė Neringa Šiaudikytė šiandien apsigynė istorijos bakalauro darbą Vytauto Didžiojo universitete.

Neringa Šiaudikytė sįkmingai apsigynė bakalaurinį darbą tema „Viešas seksualumo demonstravimas lietuvių kultūrinėje spaudoje 1931-1940 metais“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Neringa Šiaudikytė sįkmingai apsigynė bakalaurinį darbą tema „Viešas seksualumo demonstravimas lietuvių kultūrinėje spaudoje 1931-1940 metais“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2014, 6:29 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:47 AM

Dainininkė tikina, kad bakalauro darbo tema „Viešas seksualumo demonstravimas lietuvių kultūrinėje spaudoje 1931-1940 metais“ jai nebuvo sunki, nes šią temą nagrinėjo kursiniame darbe ir anksčiau.

„Mano tikslas buvo tapti išsilavinusia moterimi. Įgijau specialybę, kurios tikrai prireiks ateityje ir galėsiu ją tinkamai išnaudoti. Šiuo metu man svarbiausia muzika, darau tai, kas man patinka. Nė karto nesigailėjau, kad studijuoju istoriją, man buvo labai įdomu ir prasminga. Bakalauras daugiau išsilavinimas, o ne specialybės įgijimas“, - džiaugėsi Neringa.

Kokį įvertinimą gavo, mergina neatskleidė, tačiau patikino, kad tokio pažymio buvo verta ir jaučiasi objektyviai įvertinta.

„Nei daug nei mažai – per vidurį. Stebėjau, kaip kolegė Oksana Pikul–Jasaitienė stropiai rašė magistro darbą. Aš irgi kiek galėjau stengiausi nepasilikti visko paskutinei minutei ir bijojau viešojo gynimo. Dabar jaučiuosi pakylėta“, - pasakojo dainininkė.

Neringa neplanuoja stoti į magistro studijas, tačiau norėtų studijuoti tarptautinius santykius arba politiką. Dainininkė dabar negalvoja kaip atrodys per ceremonijos įteikimą, tačiau patikino, kad mantiją tikrai užsisakys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.