Naujame restorane Kaune svečiai pasijuto lyg kino aikštelėje

Kauno senamiestyje ketvirtadienio vakarą duris atvėrė išskirtinius valgius lankytojams siūlantis restoranas „Režisierius”.

Ž.Grigaitis.<br>A.Nareikos nuotr.
Ž.Grigaitis.<br>A.Nareikos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2014-07-04 00:03, atnaujinta 2018-02-12 06:15

Į šventę atvykę svečiai, tarp kurių buvo daug Vilniaus ir Kauno verslininkų, aktorių, režisierių, pramogų pasaulio atstovų, jautėsi tarsi kino aikštelėje, kurioje persipynė drama ir romanas.

Naujasis restoranas įsikūrė Kauno miesto paveldo dėl autentiškumo saugomame pastate. Šio restorano patalpos dar XVI amžiuje priklausė turtingam ponui, o šiuo metu yra pasirengęs priimti gerą skonį, kokybę ir išskirtinę aplinką vertinančius lankytojus.

Restorano interjeras – įspūdingas ir toks vienintelis Lietuvoje. Autentiškumą liudija išlikę gotikiniai rūsiai su laiptinėmis, renesansiniai interjero elementai. Barokiniai frontonai alsuoja senovine dvasia, kuri juntama vos pravėrus restorano „Režisierius” duris. Akį traukia rankų darbo sietynai, konceptualus baldų dizainas, žavi stiklu dengtos ir naujųjų laikų nepaliestos senos pastato sienos.

Šventinio renginio metu lankytojai kėlė prabangas prancūziško šampano “G. H. Mumm” taures, kuris derėjo prie įvairių šaltų ir šiltų užkandžių.

Jie taip pat mėgavosi daugelio svajonių automobiliais laikomais raudonu ir baltu „Jaguar F-Type“ markės kabrioletais.

Gerą muziką kūrė profesionalaus diskžokėjo ir saksofonininko duetas “Saxtone”.

Be daugelio lietuvių pamėgtų sušių, kurių siūloma 40 skirtingų rūšių, šiame restorane lankytojų laukia naujiena - grill stick’s patiekalai. Tai – itin aukštos kokybės paukštiena, brandinta jautiena, jūrų gėrybės, daržovės kepamos ant žarijų su tradiciniais azijietiškais „Yakitori”, saldžiarūgščiais „Teriyaki”, kokosų ir kitais padažais. Visi patiekalai šiame restorane pagaminti iš kruopščiai atrinktų aukščiausios kokybės maisto produktų ir estetiškai patiekiami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.