Agnės Jagelavičiūtės iššūkis: nuogybes keičia asmenukė su knyga

„Na, parapijonys, metu iššūkį. Vietoj papų šiandien parodyk knygą, kurią skaitai. Kviečiu savo visus „Facebook“ draugus įdėti savo selfį su knyga arba bent knygą ant savo sienos“, – ketvirtadienio rytą stilistė Agnė Jagelavičiūtė savo draugus socialiniame tinkle paragino vienytis ir skaityti knygas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2014, 6:53 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:01 AM

Ji pabrėžė, kad skaityti yra tas pats, kaip sportuoti – jei ilgokai to nedarei, pasidaro sunku, nervina, reikia prisiversti – bet jei prisiverti, apima geras palengvėjimo jausmas.

„Visi užsisuka tuose savo nesibaigiančiuose rūpesčiuose ir tiesiog nebespėja, o ir nebejaučia poreikio... Bet juk tikrai dabar to laiko yra šiek tiek daugiau. Labai kviečiu visus savo atostogų laikotarpiu, prisiminkite malonumą skaityti, pabūti su savim, vienatvėje, kitame pasaulyje, jei kas niekada jo neatradote, pabandykite atrasti. Pasitarkite su draugais, nuo ko pradėti, ar nueikite į knygyną pavartyti kvepiančių, šviežiu knygų. O dar juk yra biblioteka“, – rašė A.Jagelavičiūtė.

Ji norėtų, kad ateitų laikai, kai jaunos moterys sužadėtuvių žiedą fotografuos ne ant automobilio BMW ženklo, o ant „Romeo ir Džuljetos“ tomelio, o asmenukė be drabužių taps gėdinga be knygos.

Garsiosios stilistės patarimu pasinaudojo daugybė žmonių. Trap jų – ir žinomi asmenys Asmenukėmis su skaitomomis knygomis be pačios Agnės, pasidalijo dainininkė Augustė Vedrickaitė, aktorė Aušra Štukytė, žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, aktorė Kristina Savickytė-Damanskienė, fotostudijos „Pix“ įkūrėja Eglė Žiūkaitė, Liepa Rimkevičienė ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.