Naujausios makiažo tendencijos sudomino tituluotas gražuoles

Ketvirtadienio vakarą grožiui neabejingos moterys rinkosi į išskirtinį mados namų „Dior“ vakarą. Spalvų vakaru pavadinto renginio metu buvo pristatytos naujausios vasariško makiažo tendencijos ir karščiausios kosmetikos naujienos.

(Iš kairės) Karolina Meschino,Rūta Mazurevičiūtė, Vaida Būtytė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
(Iš kairės) Karolina Meschino,Rūta Mazurevičiūtė, Vaida Būtytė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-10 21:36, atnaujinta 2018-02-12 01:57

Bene didžiausia vakaro staigmena tapo žinomos gražuolės Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Karolina Meschino ir Rūta Mazurevičiūtė. Kiekvienai iš jų profesionalios visažistės atliko makiažą su naujausios „Dior“ mados namų linijos „Addict“ priemonėmis.

Ne ką mažiau dėmesį traukė ir ypatinga renginio vedėja tapusi žinoma aktorė Vaida Būtytė. Ji buvo pasipuošusi dizainerio Liutauro Salasevičiaus kremine tiuliu ir spindinčiais akmenimis dekoruota suknele.

Į prabangaus grožio parduotuvių tinklo „KristiAna“ suorganizuotą neeilinį vakarą viename didžiausių sostinės prekybos centrų, „Akropolyje“ susirinko ištikimiausios klientės ir grožio naujienomis besidominčios moterys.

Vakaro metu buvo pristatyta ne viena „Dior“ kosmetikos garderobo naujiena, kuria mados namai atvertė visai kitokį, šviežią paslaptį. Vakaro viešnios galėjo išbandyti prabangius „Addict“ kvepalus, kurios gaminant panaudotas itin retas, iš Indijos kilęs baltojo santalo aliejus.

Vakaro žvaigždėms V.Grikšaitei-Česnauskienei, K.Meschino ir R.Mazurevičiūtei kuriant makiažą taip pat buvo panaudotos naujosios linijos priemonės: ypatingų savybių turintis blakstienų tušas, madingi ryškiaspalviai lūpų dažai bei tobulos odos efektą kuriantis makiažo pagrindas.

Grožio vakaro metu viešnios galėjo ne tik pačios išbandyti patobulintą kosmetiką, bet ir išvydo modernų, vienintelį Baltijos šalyse „Dior“ stendą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.