Žvaigždės apie Vokietijos pergalę: „Laimėti turi tikri vyrai“

Vėlyvą sekmadienio vakarą Vokietija, rezultatu 1:0, įveikė Argentinos rinktinę pasaulio futbolo čempionato finale. Tik po pratęsimo vokiečiams pavyko pelnyti vienintelį ir svarbiausią įvartį. Kaip į jį sureagavo Lietuvos padangės žvaigždės?

Iš kairės: Rasa Martens, Nijolė Rukaitienė, Ingrida Martinkėnaitė, Simonas Tuen Pham - visi jie palaikė Vokietijos futbolo rinktinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Iš kairės: Rasa Martens, Nijolė Rukaitienė, Ingrida Martinkėnaitė, Simonas Tuen Pham - visi jie palaikė Vokietijos futbolo rinktinę.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-14 01:58, atnaujinta 2018-02-12 00:18

Dauguma jų simpatijas Vokietijos futbolo rinktinei reiškė dar prieš prasidedant finalinėms rungtynėms, tad vokiečių pergalė juos itin pradžiugino.

„Mes esame Vokietijoje ir sergame už ją. Paspardykime kamuolį!!!!“ – prieš prasidedant svarbiausioms varžyboms socialiniuose tinkluose paskelbė verslininkė Alesia Mačiulis.

„Nėra nieko ironiškiau, kaip klausyti „I'm HAPPY“ dainos ir žiūrėti visą tą laiką į argentiniečius... Na, šitą finalą dar labiau įmanoma būtų sugadint, nebent jei Pitbullis išbėgtų kokią dainą sudainuot, – nuo Alesios neatsiliko komikas Mantas Katleris. Pasibaigus varžyboms jis pridūrė. – Na ką... Sveikinu visus vokiečių fanus su pergale. Turiu pripažint, čempionatas laimėtas pelnytai... Vairuokit saugiai“.

M.Katleris dar kiek anksčiau pasisakė, kad iš visos širdies palaiko Argentinos futbolo rinktinę: „Na ką... Šiandien Lietuva yra pasidalijusi i dvi stovyklas... Tie, kas sirgs už Argentiną... Ir tie, kas apie futbolą nieko nesupranta“.

„Paskutinis mūšis! Love Germany! – laukdama varžybų socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė verslininkė Rasa Martens. Po varžybų moteris pridūrė džiugiu šūksniu. – Danke! Ačiū! Valio!!!“

„Argentinos futbolo rinktinė – tokie liurbiai, nevykėliai ir kompleksuoti, neadekvačiai save vertinantys kvailiai. Jau rytoj šiuos teiginius argumentuotai įrodysiu savo tinklaraštyje. Sveikinu Vokietiją su puikia pergale!!!“ – paskelbė Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius.

„Bravooooo!!!!!“ – nuskambėjus teisėjo švilpukui paskelbė grožio namų „Classy Beauty“ savininkė Vaida Židonytė.

„Kaip sena futbolo analitikė žinojau, kad taip bus, nes laimėti turi tikri vyrai, o ne verksniai“, – situaciją pakomentavo dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė.

GO ARGENTINA!!!“„Vokietija!!!! Heee! Žaidimas buvo labai geras..! Pasaulio čempionai..!“ – vokiečius su pergale sveikino dainininkė Diana Dargienė.

„Niekas taip manęs nenuramina, kaip susivienijusi ir pergale pasaulyje tikinti vokiečių tauta“, – šmaikštavo komikas Justinas Jankevičius.

Dainininkės, grupės „69 danguje“ narės Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Rukaitienė taip pat palaikė Vokietijos komandą. Dainininkės kartu žiūrėjo futbolo čempionatą, gurkšnodamos šampaną.

„O mes taip pat palaikėm Vokietiją! Vokietijai tris kartus stiprus ir garsus VALIOO!“ – taurių nuotrauka pasidalijo Ingrida.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.