J. Jankevičius ir Jazzu suteikė savo jausmams dar vieną progą

Dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu (26 m.) ir humoristas bei televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius (29 m.) savo romantiškai draugystei suteikė antrą šansą. Įsimylėjėliai kartu pastebėti praėjusio ketvirtadienio vakarą vykusiame Sauliaus Prūsaičio koncerte, rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalas „Stilius“.

Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Justinas Jankevičius smagiai leido laiką Sauliaus Prūsaičio koncerte Trakuose.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Justinas Jankevičius smagiai leido laiką Sauliaus Prūsaičio koncerte Trakuose.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 11:47 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:15 PM

Per koncertą Trakuose pora elgėsi santūriai, stengėsi pernelyg atvirai nerodyti savo jausmų. Tačiau faktas, kad kartu su Juste ir Justinu koncerte buvo ir dainininkės mama Auksė, byloja apie rimtus poros santykius.

J.Arlauskaitė ir J.Jankevičius vėl kartu po beveik dvejus metus trukusių skyrybų. Atrodo, kad šis laikotarpis, praleistas atskirai, porai leido susivokti savo jausmuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.