„Vasaros neįsivaizduojame be ant ugnies keptų patiekalų – būtent todėl šį numerį ir dedikavome griliui, – komentavo A.Ivanauskas. - Biblija – todėl, kad tokio išsamaus leidinio šia tema Lietuvoje dar nebuvo. Pradedantieji joje ras visus reikalingus atsakymus, o tikri griliaus mėgėjai – ne vieną originalią idėją ir patarimą“.
Vilniaus Kudirkos aikštėje į žaibiško spiečiaus principu („flashmob“ – angl.) surengtą pristatymą komandos gerbėjai per kelias valandas buvo sukviesti socialinių tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ pagalba. Visi, atsinešę kokį nors su griliumi susijusį įrankį, dovanų gavo „VMG: Griliaus Biblija“ egzempliorius su autografais.
Aistros ir geismo įkvėptas ir karščiu alsuojantis vasaros numeris kaip visada siūlo originalias kulinarines idėjas: 150 autorinių griliaus, gaivių ledų, šerbetų, kokteilių ir kitų desertų receptus.
Skaitytojai taip pat ras ir išskirtinius interviu bei fotosesijas: šįkart verslo pietų pakvietė verslininkai Antanas Zabulis, Arvydas Avulis bei Ignas Staškevičius, apie savo slaptas kulinarines nuodėmes pasakojo Asta Valentaitė bei Simas Jasaitis, apie maisto gamybos įpročius – Renata Mikailionytė, Asta Stašaitytė bei Gražina Baikštytė, o kulinarinius nuotykius – Rimvydas Širvinskas-Makalius ir daug kitų žymių Lietuvos žmonių.