Sportiniai automobiliai sužavėjo pop žvaigždes ir krepšininkus

Ketvirtadienį Palangoje prasidėjo jau penkioliktąjį kartą vykstančios 1000 kilometrų lenktynės. Jos prasidėjo tradiciškai - sportinių automobilių paradu.

Automobilių paradas nuolat pritraukia būrius smalsuolių.<br>T.Bauro nuotr.
Automobilių paradas nuolat pritraukia būrius smalsuolių.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 1:08 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:11 PM

Įspūdingi automobiliai kasmet pritraukia minias smalsuolių, tarp kurių dažnai sukinėjasi ir Lietuvos garsenybės. Ne išimtis buvo ir šių metų automobilių paradas Palangoje.

Minioje buvo galima pastebėti verslininkę Jurgą Anusauskienę. Niekam ne paslaptis, kad viena didžiausių Jurgos aistrų - fotografija. Tad ir į 1000 kilometrų lenktynes J.Anusauskienė atvyko su visa fotografavimo įranga, kuri ant gležnų moters pečių atrodė dar didesnė nei įprastai.

Automobilių parade dalyvavo ir merginų grupės „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė. Ji šiemet savo jėgas išmėgins prie galingojo BMW M3 vairo.

Kasmetinės 1000 kilometrų lenktynės unikalios savo programa, kadangi nuo ketvirtadienio prasidėjęs renginys tęsiasi iki pat šeštadienio vakaro. Tuoj pat po atidarymo Vytauto gatvėje, kur kartu vyksta ir Sprinto lenktynės, veiksmas keliasi į trasą Palangos – Kretingos – Klaipėdos kelių sankirtą.

Specialiai renginio žiūrovams po stogu įrengta lenktynių stebėjimo zona, kurioje iki pat šeštadienio galima stebėti ne tik 1000 kilometrų lenktynes, bet ir Mini žiedo, Istorinių automobilių, Porsche klubo, „Drag“ bei mechanikų bėgimo lenktynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.