Dvylika gražuolių pateko į „Mis Lietuva 2014” finalą

Sostinės senamiestyje įsikūrusiame „Pabo Latino“ kiemelyje nuo pat saulėto ryto rinkosi gražuolės iš visos Lietuvos. Čia vyko kasmetinė atranka į „Mis Lietuva 2014” finalą.

Dvylika gražuolių pateko į „Mis Lietuva 2014” finalą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Dvylika gražuolių pateko į „Mis Lietuva 2014” finalą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė GREIZAITĖ

2014-07-18 12:58, atnaujinta 2018-02-11 21:34

„Lietuvos ryto“ televizijos organizuojamame grožio konkurse panoro dalyvauti daugiau nei 200 merginų, į didžiąją atranką buvo pakviestos  48 komisijos narių dėmesio verčiausios gražuolės, tačiau atvyko tik 24.

Šiais metais, kaip ir anksčiau, komisijai vadovavo grožio ekspertas, verslininkas Benas Gudelis. Jam talkino jau pripažintos gražuolės - modelis Eglė Grėbliauskaitė - Tursienė, buvusi manekenė -„Pix“ fotostudijos įkūrėja Eglė Žiūkaitė, tarptautinis modelis - kosmetikos linijos „It's Secret by Kristina Tuckute“ įkūrėja Kristina Tučkutė bei viena seksualiausių modelių pasaulyje pripažinta Simona Starkutė.

Pirmame etape merginos turėjo galimybę pademonstruoti savo eiseną, komisija atrinko 18 gražiausių ir verčiausių merginų.

Antrame etape pretendentės į „Mis Lietuva 2014“ karūną ant scenos turėjo ne tik pristatyti save, pademonstruoti eiseną bei elegancijos pojūtį, bet ir akis į akį stoti prieš komisiją ir atsakyti į užduodamus itin provokuojančius klausimus. Komisija buvo griežta - ji bandė merginas suklaidinti, tikrino netgi anglų kalbos žinias. Komisiją nustebino kai kurių gražuolių anglų kalbos nemokejimas.

Vėliau teko atskleisti visus savo figūros privalumus bei sužavėti komisiją vilkint tik bikiniais. Visos gražuolės demonstravo tobulas kūno formas.

Į finalą pateko 12 gražuolių - Diana Nižnik, Gintarė Misiūnaitė, Domantė Kelbauskaitė, Neda Šerniūtė, Ineta Rimkutė, Reda Giedrikaitė, Patricija Belousova, Alicija Doveikis, Gabrielė Gutauskaitė, Karolina Ignatavičiūtė, Kornelija Jurkutė, Agnė Kavaliauskaitė ir komisijos išrinkta atsarginė gražuolė Greta Malakauskaitė, kuri užimtų vietą, jei kartais viena iš finalininkių negalėtų pasirašyti sutarties. „Mis Lietuva 2014“ nugalėtojos atstovaus Lietuvai pasauliniuose grožio konkursuose „Miss World 2014“ ir „Miss Universe 2014“. „Lietuvos ryto“ televizijos organizuojamas grožio konkurso finalas vyks rugsėjo mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.