Sėkmingai pasirodžiusi N. Bunkė lenktynėse gelbėja savo komandą

Baigiantis trečiai 1000 kilometrų lenktynių valandai merginų komandos „Kas tas Blue Sheep?“ galingo 3,2 litro darbinio tūrio variklį turinčio automobilio „BMW M3“ vairas buvo patikėtas šou verslo atstovei, žinomai atlikėjai Natalijai Bunkei.

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Jul 19, 2014, 4:24 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:58 PM

Jai išvažiavus į trasą komanda buvo 34 vietoje, tačiau jau po pirmojo pusvalandžio N.Bunkė savo komandą vienu metu buvo kilstelėjusi į 32 – ąją vietą ir komandai savo ekipai lemtingų klaidų nepadarė. Tiesa, atlikėjos vairavimui skirta valanda dar nesibaigė ir trasoje dar visko gali nutikti.

Tačiau N.Bunkės debiutas profesionaliose lenktynėse įrodė, kad ir vairuotojos mėgėjos lenktynių trasoje gali varžytis su pripažintais sportininkais.

Dėmesio stoka lenktynėse atlikėja nesiskundžia – vieni mėgaujasi turėdami akstiną plakti liežuviais, kiti ją palaiko. Tačiau didžiausias ir nuoširdžiausias gerbėjas, nuolat budintis šalia trasos – sūnus Kristupas.

Mažasis Bunkus savo mamos pasirodymą seka nuo pat treniruočių pradžios. Kai Natalija sėda prie vairo, trasoje lekiantį ryškiai raudoną „Kas tas Blue Sheep?“ komandos BMW M3 automobilį iš žiūrovų tribūnų jam sekti padėjo tėtis Danielius, mat Kristupui dar sunku susigaudyti visoje automobilių maišalynėje.

Pasibaigus važiavimams šis bėga į „Kauno automobilininkų sporto klubo“ techninio aptarnavimo zoną, kur gali leisti laiką su mama. Juk verta, mat didžiausias gerbėjas čia sau randa įvairių pramogų. Natalija juokiasi, kad Kristupas užaugęs taps lenktynininku: „Jis pats iš manęs stveria šalmą, dedasi ant galvos, pats ropščiasi į lenktyninį automobilį, kai šis nenaudojamas ir sukioja vairą. Patinka jam technika. Netgi namuose turi žaislinį elektrinį automobiliuką su kuriuo pastoviai bando kuo greičiau apvažiuoti namą.“

Natalija sako, kad lenktynes savo sūnui leis žiūrėti ir kartu su komanda. Jis jau susidraugavo ir noriai leidžia laiką su „Kas tas Blue Sheep?“ vairuotojomis Aiste Antanaityte, Iveta Slaboševičiūte, Laura Matulevičiūte ir komandos vadove Rasa Burneikaite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo