Dainininkė Urtė Šilagalytė Milane įgyvendino savo svajonę

Atlikėjai Urtei Šilagalytei (22 m.) geriausios atostogos visada yra ten, kur jos šeima ir draugai. Net vykdama į trumputę kelionę mergina sugeba suderinti viską: darbo reikalus, linksmybes su draugais ir ramų laiką su tėvais.

Italija Urtei Šilagalytei - viena mylimiausių šalių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Italija Urtei Šilagalytei - viena mylimiausių šalių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Jul 22, 2014, 9:39 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:28 PM

Šį kartą jai tai pavyko įgyvendinti Italijos mados sostinėje Milane, kuriame koncertuos rudenį.

„Nežinau, ar šią trumpą 3 dienų kelionę į Milaną galiu pavadinti atostogomis, bet kad sugebėjau puikiai praleisti laiką, tikrai galiu patvirtinti“, – „Stiliui“ pasakojo praėjusią savaitę iš Italijos parskridusi U.Šilagalytė.

Į Milaną atlikėja vyko svarbiu reikalu – su vietiniais renginių organizatoriais jai teko aptarti ateinančio rudens sezono koncertinę veiklą. U.Šilagalytė turėtų pasirodyti net keliuose skirtinguose Italijos miestuose.

„Su tais žmonėmis esu gana seniai pažįstama, nes vaikystėje važinėjau po įvairius tarptautinius konkursus. Mes visada su jais palaikėme ryšį, tad jie sužinojo, kad jau baigiau studijas. Italijoje kaip tik atliksiu su džiazu susijusią programą kartu su gyva muzika“, – džiaugėsi atlikėja.

Tačiau oficialūs susitikimai U.Šilagalytei buvo tik maža dozė įspūdžių, kuriuos parsivežė iš Italijos. Merginai pavyko su draugėmis pasilinksminti prabangiuose naktiniuose klubuose. Maža to, ji rado laiko susitikti ir su po Italiją keliaujančiais tėvais.

„Labai džiaugiuosi, kad kaip tik tuo metu ten laiką leido ir mano tėvai, tad nepraleidome progos kartu pavakarieniauti“, – sakė mergina. Atlikėja nepraleido progos pasimėgauti ir savo mėgstamiausiu patiekalu – itališkais makaronais. Būtent itališka virtuvė jai labiausiai patinka.

Tiesa, koks Milanas be madingų pirkinių ir linksmybių naktiniuose klubuose?

„Žinoma, kaip ir kiekviena mergina ar moteris, nepraleidau progos pabėgioti po parduotuves ir įsigyti šį bei tą dailaus. Be to, susitikau su šiuo metu ten besidarbuojančiomis lietuvaitėmis manekenėmis. Džiaugiausi turėdama tokias puikias kompaniones penktadienio vakarui, nes liūdėti tikrai neteko. Buvau supažindinta su mados pasaulio Milane atstovais, pamačiau tai, ko iki šiol tikrai nebuvo tekę matyti“, – įspūdžiais dalijosi U.Šilagalytė.

Po šių linksmybių mergina sakė pakeitusi blogą nuomonę apie mados pasaulį, supratusi, kad neigiamos kalbos kartais tik ir lieka kalbomis.

„Kaip ir dauguma žmonių, iš įvairiausių kalbų, buvau susiformavusi stereotipą, kad mados pasaulis susijęs su kvaišalais, kad visi ten atsipalaidavę, neprognozuojami ir panašiai. Pamačiau, kad taip nėra. Tikriausiai, kaip ir visur pasaulyje, visose situacijose kiekvienas turi pasirinkimo teisę. Nustebau, kad viskas buvo kardinaliai priešinga tam, ką esu girdėjusi“, – dėstė atlikėja.

U.Šilagalytė Italijoje viešėjo toli gražu ne pirmą kartą ir šiai šaliai jaučia didelę simpatiją: „Gal net norėčiau kokį mažą būstą Sicilijoje turėti. Man ten tobulas maistas, žmonės, klimatas ir visa aplinka.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.