Viktorija Sutkutė džiaugiasi galėdama piešti ant sienų

Grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė (25 m.) ne tik spėja dainuoti gausybėje koncertų, bet ir nemažai energijos skiria piešimui. Ne per seniausiai išsipildė merginos svajonė piešti ant sienų.

Viktorija Sutkutė jau seniai svajojo savo talentą perkelti ant sienų.<br>T.Bauro nuotr.
Viktorija Sutkutė jau seniai svajojo savo talentą perkelti ant sienų.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Jul 23, 2014, 8:09 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:51 PM

Viktorija piešia, tapo jau ne vienus metus, bet visada norėjo pabandyti piešti ant sienų, tapyti freskas ar šiaip kokį piešinį.

Laimė popscenos atlikėjai nusišypsojo visai neseniai: „Piešti ant sienų pradėjau praėjusią žiemą. Tai pas vieną draugą, tai pas kitą pažįstamą vis bandau savo jėgas.“

Šiuo metu atlikėja užsiima jau trečiuoju sienų puošybos projektu. Visi jos darbai skirtingi: viename projekte ji kūrė abstraktų piešinį, kitas buvo itin žaismingas – spalvingos ir gėlėmis margintos jogos pozos. Tačiau netikėčiausias pačiai Viktorijai buvo trečiasis užsakymas – piešti motociklus.

Atlikėja savo talentą piešti atrado netikėtai, nes niekada to daryti nesimokė profesionaliai. Dvyliktoje klasėje ji nusprendė laikyti dailės egzaminą ir iš pradžių, mokytojos paklausiusi, ruošėsi fotografuoti. Tačiau nepavykus to padaryti nusprendė piešti portretą – su šia užduotimi mergina susidorojo kur kas geriau.

„Prieš penkerius metus atradau, kad galiu piešti portretus, ir, žinoma, man visada norisi išbandyti ką nors nauja. Juokiuosi, kad popieriaus man neužtenka, todėl ir perėjau ant sienų“, – linksmai pasakojo ji.

Kad ir kaip sektųsi piešimas, į kurį Viktorija vis labiau įsitraukia, muzikos apleisti ji neketina: „Nemanau, kad tai galėtų užgožti muziką. Viskas yra suderinama: koncertuoju naktimis, piešiu dienomis.“ Atlikėja nebijo ir to, kad gali dingti įkvėpimas.

„Aš ne kuriu, o kopijuoju. Įkvėpimo man lyg ir nereikia, aišku, reikia gerai jaustis ir norėti piešti, nes jei bloga nuotaika ir nesinori piešti, neišeis net ir nukopijuoti“, – tikino Viktorija.

Labiausiai iš visų savo piešinių ji didžiuojasi vienu ypatingu vaikino portretu, kurį piešė daugiau nei 96 valandas: „Tai tikrai buvo labai kruopštus darbas. Manau, kad tai geriausias mano nupieštas portretas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.