Išskirtiniai Katažinos ir Deivydo vestuvių kadrai

Šeštadienį, liepos 26-ąją, amžiną meilę Švč. Trejybės ir Šv. Kazimiero bažnyčioje Medininkuose vienas kitam prisiekė dainininkė Katažina Nemycko (34 m.) ir kompozitorius Deivydas Zvonkus (36 m.). Šiltą popietę jaunuosius sveikino būrys garsenybių ir artimųjų, rašo žurnalas „Stilius“.

Šio antradienio „Stiliaus“ viršelis.
Šio antradienio „Stiliaus“ viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jul 29, 2014, 6:52 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:26 PM

Laime švytinti nuotaka didžiajai gyvenimo šventei pasipuošė dizainerio Liutauro Salasevičiaus suknele. Jaunikiui kostiumą siuvo dizaineris Egidijus Sidaras.

„Man labai patinka mano suknelė! Kai atėjau pas Liutaurą, jis mane nuramino, kad viskas bus gerai. Bet kiek gyvenime esu pasisiuvusi drabužių scenai ar kasdienai, apsivilkdavau juos vieną kartą. Neįtikdavo, nepatikdavo. Nuotraukoje ar ant manekeno rūbas atrodydavo puikiai, o man netikdavo.

Kurdamas vestuvinė suknelę L.Salasevičius pranoko visus mano lūkesčius! Įsivaizdavau, kad bus gražu, bet jau matuojantis mano akys žibėjo! Suknelė atspindi mano charakterį. Man buvo svarbiausia, kad jausčiausi graži, labiau pasitikinti savimi – tada ir aplinkiniai matys mane kitokią.

Kalbų bus daug, bet man jos nerūpi. Viską darėme taip, kad mums patiktų. Nieko nenorime parodyti ar įrodyti. Tai mūsų diena ir mums nesvarbu, ką pasakys žmonės“, – sakė švytinti jaunoji.

Būsimam vyrui jaunoji suknelės iki vestuvių dienos nerodė – Deivydas ją išvydo su palyda atvykęs būsimos žmonos pasiimti į dizainerio saloną.

Vestuvinius žiedus jaunieji pamatė tik šventės išvakarėse. Pasakę minimalius pageidavimus jie pasitikėjo juvelyru Vytautu Karčiausku, kuris kūrė ir Katažinos sužadėtuvių žiedą.

„Net nesvarstėme, kas kitas galėtų kurti mūsų žiedus. Juose atsispindi visa mūsų istorija. Juvelyro fantazija, subtilumas ir mūsų meilės istorija – tokie tebuvo mūsų pageidavimai“, – pasakojo Katažina.

Ketvirtadienio vakarą sužadėtiniai vakarieniavo su tėvais – susibūrimo metu jie gavo ir artimųjų palaiminimą vestuvėms. Prieš bažnytinę vestuvių ceremoniją Katažina ir Deivydas santuoką įregistravo sostinės santuokų rūmuose. Po to su svečiais patraukė į Medininkus.

Medininkų Švč. Trejybės ir Šv. Kazimiero bažnyčia Katažinai – be galo brangi. Čia prasidėjo jos muzikinis kelias, dar jai būnant mokinuke. 10-ies metų ji pradėjo giedoti šioje bažnyčioje, vėliau subūrė ansamblį, kuriam pati vadovavo.

„Bažnyčia, aplinka, jaunimas, su kuriuo daug metų koncertavome, važinėjome po Lenkiją ir Lietuvą – man tai labai brangi vieta. Tik Dievo ir savo tėvų dėka šiandien esu tokia, kokia esu.

Augau tikinčioje aplinkoje. Man dar labai smagu, kad mus sutuokė kunigas, kuris matė mano muzikinį kelią. Jis dirbo Medininkuose, vėliau apie 10 – Lenkijoje. O dabar prieš kelerius metus jis vėl grįžo į šią mano vaikystės bažnyčią. Viskas puiku ir artima iki ašarų!“ – sakė Katažina.

Kukli medinė bažnyčia Katažinai labai graži, todėl ji nenorėjo šio grožio užgožti puošybos elementais. Todėl šventovė buvo papuošta kukliai.

Nuotaka sakė, kad prieš vestuves morališkai jautėsi labai puikiai, bet fiziškai jau buvo užsilaksčiusi. Dar trečiadienį iki nakties jie su Deivydu repetavo savo vestuvių šokį, o penktadienį atšoko draugų vestuvėse. Sekmadienį pora vyko į Druskininkus pasveikinti su gyvenimo švente „Kelio į žvaigždes“ laimėtojo Anatolijaus Oleiniko ir jo išrinktosios Ingos.

„Viską mūsų šventei stengiausi labai atsakingai paruošti, viską sužiūrėti – todėl tam reikėjo ir laiko, ir jėgų. Tačiau šie rūpesčiai man buvo labai malonūs – tik trūko miego.

Bet tai – normalu, taip jaučiasi kiekviena būsima nuotaka. Ir tas nuovargis yra malonus. Esu tvirta, nusiteikiau pozityviai ir viską atlaikysiu“, – juokėsi laiminga jaunoji.

Po ceremonijos jaunieji su 150 svečių grįžo į sostinę. Vestuvių pobūvį Katažina ir Deivydas surengė „Belmonto“ pramogų ir laisvalaikio komplekse.

„Šventė tęsiasi ir visiems stogai kilnojasi – to tikiuosi iš puotos! Norime pašėlusių linksmybių, kad visi svečiai susipažintų ir atsipalaiduotų. Mūsų su Deivydu tėvai, žinoma, jau pažįstami, bet kiti svečiai bus iš skirtingų pasaulių.

Sieksime, kad visi atsipalaiduotų. Lauks ir muzikinių staigmenų. Ar žadu pati lipti ant scenos? Nesu to suplanavusi, bet neatmetu galimybės, kad pasielgsiu spontaniškai“, – prasitarė nuotaka. Lrytas.lt savo skaitytojams  išvysti dar niekur nematytus Katažinos ir Deivydo vestuvių kadrus. Specialią fotosesiją jaunavedžiams vestuvių proga padovanojo fotografė ir įvaizdžio kūrėja Elly.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.