Monika Šalčiūtė nebeslepia savo naujų santykių

Socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė patvirtino gandus, kad jos širdį užkariavo naujas vaikinas. Mergina ilgą laiką viešai gedėjo dėl savo buvusio mylimojo, kuris praėjusių metų rugsėjį pasitraukė iš gyvenimo. Tačiau akivaizdu, kad ji sugebėjo atsitiesti po tragedijos.

Monika Šalčiūtė nusprendė nebeslėpti savo naujojo vaikino.<br>„Instagram“ nuotr.
Monika Šalčiūtė nusprendė nebeslėpti savo naujojo vaikino.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-31 15:08, atnaujinta 2018-02-11 14:59

Ketvirtadienį socialiniame tinkle „Instagram“. M.Šalčiūtė pasidalino nuotrauka, kurioje ji įsiamžinusi su vaikinu. Nuotraukoje nepažįstamas vaikinas ją meiliai prisiglaudęs bučiuoja į į kaktą. Tiesa, mergina savo gerbėjams neatskleidė kas yra naujasis išrinktasis. Net ir nuotraukoje matyti tik pusė vaikino veido.

Prie nuotraukos M.Šalčiūtė parašė: „Wonderful evening“ (angl. Nuostabus vakaras). Po nuotrauka iškart pasipylė ir gerbėjų komentarai: vieni spėlioja, kas gi galėtų būti naujasis gražuole laikomos merginos išrinktasis, kiti neslepia, jog norėtų atsidurti to vaikino vietoje.

Tiesa, neseniai internete buvo paviešintos nuotraukos, kuriose M.Šalčiūtė Vilniaus centre užfiksuota meiliai bendraujanti ir besibučiuojanti su žaviu jaunuoliu. Panašu, kad publikuotoje asmenukėje šalia žinomos merginos puikuojasi tas pats vaikinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.