Skaistė Steikūnaitė tapo diplomuota antakių piešimo specialiste

Grupės „Naujos pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė džiaugiasi nauju diplomu – moteris tapo diplomuota mikropigmentacijos specialiste. Diplomas, patvirtinantis, kad ji galės profesionaliai atlikti antakius plaukelių piešimo metodu, įteiktas Rygoje.

Skaistė Steikūnaitė tapo antakių piešimo specialiste.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Skaistė Steikūnaitė tapo antakių piešimo specialiste.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2014, 7:24 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:15 AM

„Baigti šiuos kursus jau galvojau seniai. Nebuvo taip, kad sugalvojau ekspromtu. Jau turiu kosmetologės ir kirpėjos išsilavinimą, tad norėjau išmokti dar ką nors, susijusį su grožiu“, - sakė S.Steikūnaitė.

Nors atlikėja kursus krimto Lietuvoje, diplomas buvo išduotas Vokietijoje, o štai jo atsiimti „pupytei“ teko vykti į Rygą.

„Tai nėra labai paprasta ir lengva – tai ne makiažą padaryti, kai nuvalai ir vėl iš naujo gali padaryti“, - aiškino S.Steikūnaitė.

Pasak jos, kiekviena veikla, kuri tinka ir patinka, norisi užsiimti pakankamai rimtai. Todėl ji neatmeta galimybės, kad žingsnis po žingsnio tai taps jos rimta veikla.

„Nėra taip, kad išlaikai egzaminą ir iškart maksimaliai profesionaliai dirbi. Viskas vyksta palaipsniui“, - tikino moteris.

S.Steikūnaitė tikino, kad tokį diplomą sugeba gauti ne kiekvienas – juk neužtenka vien tik išklausyti kursus, o būtina tuo rimtai domėtis. Be to, atlikėja patikino, kad savo veikloje sieks ne kiekybės, o kokybės, todėl tikisi, kad pamažu atsiras ir vis daugiau klienčių.

Tobulėjimui ribų nėra. Kuo daugiau veiklos, kuo daugiau diplomų, kuo daugiau specialybių, tuo geriau tau pačiam ir kitiems žmonėms“, - įsitikinusi atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?