Transvestitas Raulis Mammadlis bėgiojo be kelnaičių

Lietuvoje išgarsėjęs transvestitas Raulis Mammadlis, dabar pasivadinęs Agness Landau, dar kartą šokiravo žmones. Savo socialinio tinklo paskyroje jis pasidalino nuotrauka, kurioje matyti, kai jis be kelnaičių bėgioja po sostinės Vingio parką.

Raulis Mammadli savo lietuvaičius šokiruoja nuolat.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Raulis Mammadli savo lietuvaičius šokiruoja nuolat.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2014, 1:09 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 8:03 AM

Po nuotrauka Agness parašė: „Show your ass to world and live your life! This girl needs to sleep“ (angl. Parodyk savo užpakalį pasauliui ir gyvenk savo gyvenimą! Šiai merginai jau laikas miegoti).

Transvestitas internete jau ne kartą publikavo įvairias daugumą jo gerbėjų šokiravusias nuotraukas, tačiau ši – pralenkė viską. Po nuotrauka pasipylė lavina įvairiausių komentarų: ir giriančių, ir paniekinančių tokį Agness elgesį.

Jis ne kartą viešai yra prisipažinęs, kad gyventi Lietuvoje jam labai sunku – nuolat patiria daugybę patyčių, o ir viešumas trukdo bendrauti, susirasti naujų gerbėjų. Tačiau, panašu, kad kol kas, išvykti iš Lietuvos jis taip ir neprisiruošė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.