Erika Vitulskienė domėjosi ekologiška lietuviška kosmetika

Ketvirtadienio vakarą ekologiškai lietuviškai kūno priežiūros kosmetikai neabejingos garsios damos rinkosi sostinės senamiestyje duris atvėrusioje parduotuvėje „ViVi“. Įdomių pojūčių ir teigiamų emocijų grožio šventėje, be kitų produktų, buvo pristatyta ir prabangi „Medaus“ kosmetikos linija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2014, 7:53 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:41 PM

Kremais, šampūnais ir kita kosmetika skambant saksofono muzikai jaukioje aplinkoje domėjosi aktorė Gražina Baikštytė, televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė, kūdikio besilaukianti Erika Vitulskienė ir kitos.

Pirmagimio besilaukianti dainininko Merūno žmona Erika sakė, kad pastojusi tarsi savaime pradėjo galvoti apie ekologiškus produktus, natūralią kosmetiką. 

„Dabar, kai laukiuosi, ant savo odos norisi tepti kuo mažiau kosmetikos. Tačiau pasidomėjau „ViVi“ produktais ir buvau maloniai nustebinta - šviežia, gaivu, natūralu. 

Jaučiuosi gerai, jau senokai buvau išėjusi pasižmonėti. Per karščius buvo kur kas sunkiau. Todėl šiandien kvietimas mane sudomino", - pasakojo renginiuose itin retai apsilankanti Erika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.