Atlikėja Liepa Mondeikaitė pasipuošė sužadėtuvių žiedu

Vestuvių kupina vasara tarsi įkvėpė ir kitus įsimylėjėlius – susižadėjo dainininkė Liepa Mondeikaitė (25 m.) su mylimuoju verslininku  Evaldu Norkevičiumi (27 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2014, 9:25 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:22 AM

Pora šiuo metu mėgaujasi Paryžiumi. Ką gi, tinkamas miestas sužadėtuvėms.

Grupės „Pop Ladies"  narė augo su dar dviem seserimis. Ji yra sakiusi, kad anksčiau pakankamai ilgai drovėdavosi kalbėti atvirai su sesėmis apie savo meiles, nes šalia jų jausdavosi vaikas, netgi kai jai jau buvo aštuoniolika ar net dvidešimt metų.

O su tėvais ji dalijasi  savo širdies reikalais?

„Vyresnės seserys palaipsniui „pramušė ledus“, pripratino tėvus prie savo meilės istorijų, dėl to man, pagrandukei, buvo gerokai lengviau su „apdorotais“ tėvais, - juokėsi Liepa. - Kiek pamenu, vyriausiajai sesei susiradus vaikiną, ji buvo labai griežtai kontroliuojama. Man nebeteko to išgyventi.

Skirtingai nei kitos žinomos asmenybės, Liepa nesiskundė tuo, kad viešumas trukdo asmeniniam gyvenimui.  „Visi mano asmeniniai atradimai ir paklydimai liko man, niekur neišbarsčiau. Prisiminimai neretai aplanko muzikuojant – visada stengiuosi nuoširdžiai išjausti tai, apie ką dainuoju“, - tikino mergina.

Liepa neslėpė, kad yra greitai užsideganti.

 „Ko nors prisigalvoju, supykstu... O Evaldas labai ramiai moka viską užglaistyti, niekada man neatsako tuo pačiu. Per visą laiką, kai esame kartu, neturėjome nė vieno didelio kivirčo.Mes dar neilgai esame kartu – keturis mėnesius. Dar tik pati pradžia. Bus kaip bus. Kol kas viskas labai smagu, gerai. Taip ilgai buvau vieniša... Laukiau, laukiau ir sulaukiau. Džiaugiuosi, vertinu, saugau ir tikrai manau, kad man pasisekė", - neseniai žurnalui „Stilius" atviravo Liepa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.