Politiko A. Anušausko mylimosios ranką puošia sužadėtuvių žiedas

Jau kurį laiką netyla kalbos, kad Seimo narys, konservatorius Arvydas Anušauskas (50 m.) mezga rimtus santykius su studente Lina Bulanovaite (23 m.). Pora kartu lankosi viešuose renginiuose, ne išimtis ir trečiadienio vakarą įvykęs naujo LRT sezono pristatymas.

Arvydas Anušauskas su širdies drauge Lina Bulanovaite.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arvydas Anušauskas su širdies drauge Lina Bulanovaite.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arvydas Anušauskas su širdies drauge Lina Bulanovaite.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arvydas Anušauskas su širdies drauge Lina Bulanovaite.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 28, 2014, 11:53 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 10:15 AM

Pora mielai kartu pozavo fotografams ir nė nesiruošė slapukauti ar slėpti artimo tarpusavio ryšio. O portalui lrytas.lt politikas atskleidė, kad jo ir draugės Linos santykiai darosi vis rimtesni.

„Dar ne, bet praktiškai“, - į klausimą, galbūt, jau galima juos sveikinti su pasikeitusiu santykių statusiu, atsakė politikas. Tačiau komentuoti išsamiau savo asmeninio gyvenimo A.Anušauskas nebuvo linkęs. Tačiau politikas leido suprasti, kad ne už ilgo su mylimąja ketina susituokti. Juolab, kad L.Bulanovaitės ranką jau puošia sužadėtuvių žiedelis.

„Tiesą sakant, tai privatus reikalas, aš ir nematau didelio reikalo komentuoti, nes yra kas mėgsta juos komentuoti, o aš – ne iš tų“, - sakė jis.

Jis tikino, kad jam jau seniai neapsiverčia L.Bulanovaitės vadinti padėjėja.

„Aš ir anksčiau santykių neneigiau. Bet žurnalistai visada ją vadino padėjėja, tačiau ji niekada man nebuvo padėjėja. Man aiškinti, kad taip nėra, tiesą pasakius, jau ir pabodo. Mano padėjėjos ir draugės tik vardai sutampa. Čia yra skirtingi žmonės. Mano padėjėja taip pat išteka už trijų savaičių“, - piktinosi politikas.

Tiesa, dar prieš keletą mėnesių portalui lrytas.lt pati L.Bulanovaitė pasakojo, kad pradėjo savanoriauti – buvo A.Anušausko visuomenine padėjėja.

Vilniaus universitete kultūros istorijos ir antropologijos bakalauro studijas baigusi Lina šiemet įstojo ir į Vilniaus dailės akademijos magistro studijas.

Imtis tolimesnių, su menu susijusių studijų ją ir anksčiau skatino ne kas kitas, o pats A.Anušauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.