TV3 naujojo sezono pristatyme savo svečius klaidino labirinte

Rugpjūčio 28-osios vakarą televizijos laidų ir projektų vedėjai, serialų aktoriai, politikai, žiniasklaidos atstovai ir kiti kviestiniai svečiai skubėjo į sostinės „Litexpo“ parodų rūmus. Čia vyko televizijos kanalų TV3, TV6 bei TV8 naujojo rudens sezono atidarymas.

Renginio akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Renginio akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-28 21:33, atnaujinta 2018-02-09 17:11

Ypatingo ir staigmenų kupino vakaro svečius pasitiko TV3 televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir televizijos pardavimų vadovas Mindaugas Lastauskas, kviesdami susirinkusiuosius į paslaptingą labirintą.

Jame svečių laukė naujoviškai transformuotos parodų rūmų erdvės: salės virto skirtingų televizijos kanalų – TV3, TV6 ir TV8 – pasauliais, atspindinčiais kiekvieno kanalo turinį.

Kiekvienoje erdvėje šventiškai nusiteikusių svečių laukė staigmenos – iš tamsos išnyrantys ir į netikėtą veiksmą įtraukiantys laidų vedėjai, serialų herojai. Originalius triukus demonstravo kaskadininkai, šokėjai, muzikantai. Veiksmas, projekcijos, vaizdai ir triukai staigiai keitė vienas kitą, sukurdami magijos ir netikėtumo atmosferą.

TV3 televizijos sezono atidarymas patvirtino tiesą, jog ribos tarp virtualaus ir realaus pasaulio beveik nėra.

„Per dieną labai daug laiko praleidžiame internete arba naudodami įvairius mobiliuosius įrenginius, o tai, ką regime juose ir yra dabar esanti mūsų realybė.

Čia karaliauja turinys – susidomėję mes juokiamės, braukiame ašarą, išsigąstame, sužinome, atsipalaiduojame, bendraujame, svajojame. Yra bandančių atskirti virtualią televizijos ir interneto erdvę nuo realios, tačiau jos puikiai papildo viena kitą. Gera kartu bendrauti, gera tiesiog būti kartu. Toks yra ir naujojo TV3 sezono šūkis – „Gera kartu!“, – sakė TV3 vadovė L.Blaževičiūtė.

Moteris nepraleido progos viešai pasveikini ir savo vyro Andriaus su jų vestuvių metinėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.