E.Dragūno mylimoji Eleonora sostinėje atšventė 30-ąjį gimtadienį

Šiltą rugpjūčio 30-osios vakarą į Vilniaus miesto širdyje, Rotušės aikštėje esantį barą „Biblioteka“ rinkosi kelios dešimtys puošniai apsirengusių svečių. Tądien buvo prabangiai švenčiamas 30-asis Egidijaus Dragūno mylimosios Eleonoros Sebrovos gimtadienis. Dailia suknele pasidabinusi jubiliatė noriai pozavo fotografams, o štai E.Dragūnui žiniasklaidos atstovų akių išvengti vis dėlto pavyko.

E.Dragūno mylimoji Eleonora sostinėje švenčia 30-ąjį gimtadienį<br>J.Stacevičiaus nuotr.
E.Dragūno mylimoji Eleonora sostinėje švenčia 30-ąjį gimtadienį<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2014, 10:24 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:45 PM

Dėmesiu moteris buvo apipilta nuo pat ryto – savo „Instagram“ paskyroje E.Sebrova pasidalino nuotrauka, kurioje laiko visą glėbį raudonų rožių. Tikima, kad taip mylimąją nustebino ne kas kitas, kaip grupės „Sel“ lyderis.

O štai praėjusiais metais E. Dragūnas savo mylimąją pamalonino subtilia staigmena. Gimtadienį šventusi moteris tąsyk gavo prabangaus „Moet“ šampano butelį ir dailiai žėrinčius auskarus.

Primename, kad Eleonora yra grupės „Sel“ pritariančioji vokalistė. Praėjusiais metais pora atšventė savo pažinties dešimtmetį. Jiedu kartu augina E.Dragūno sūnų Deividą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.