Deivydas Zvonkus ir Ramūnas Rudokas susirėmė mėsainių mūšyje

Kompozitorius Deivydas Zvonkus ir aktorius Ramūnas Rudokas antradienio rytą susikovė mėsainių mūšyje, kuris įvyko sostinėje esančiame restorane „Forest“. Žinomi vyrai varžėsi, kuris pagamins geresnį mėsainį.

Deivydas Zvonkus ir Ramūnas Rudokas varžėsi gamindami mėsainius.<br>T.Bauro nuotr.
Deivydas Zvonkus ir Ramūnas Rudokas varžėsi gamindami mėsainius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2014, 11:52 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:08 PM

D.Zvonkaus ir R.Rudoko pagamintus mėsainius vertino ne tik jie patys, bet ir profesionalė, „Forest“ restoranų vadovė Liucija Makovska.

„Kartą mums užkandžiaujant kolega Deivydas užsiminė, kad pagaminti skanų mėsainį – juokų darbas, tam pakanka vos kelių minučių ir nereikia jokių pastangų. Negalėjau tuo patikėti. Dažnai juos valgau ir nemanau, kad pagaminti gardų mėsainį yra labai paprasta. Tad mečiau Deivydui iššūkį – kuris iš mūsų pagamins dėmesio vertą patiekalą. Šiandien ta diena, kai paaiškės teisybė. Kompetentinga teisėja įvertins mūsų pastangas“, – prieš pradėdamas gaminti savo mėsainį juokavo R.Rudokas.

Kiekvienas iš vyrų mėsainiui paruošti turėjo tik po 10 minučių – per šį trumpą laiką jie bandė sukurti savo tobulą mėsainį. R.Rudokas dar spėjo ir pasijuokti: sakė neįsivaizduojantis, kaip mėsainius kemšantis D.Zvonkus dar sugebėjo numesti svorio. Neseniai kompozitorius išties atsikratė nemažai kilogramų.

Tiesa, abiem vyrams duoto laiko neužteko. Vėluodamas, tačiau pirmasis savo užduotį įvykdė Deivydas. O R.Rudokas gamindamas patiekalą patyrė šiek tiek nesklandumų.

 L.Makovskos vertinimu, skirtumas tarp D.Zvonkaus ir R.Rudoko mėsainių buvo labai mažas. Kalbėdama apie skonį, restoranų virtuvės vadovė abiem skyrė po penketą, o vertindama mėsainių patiekimą 5 balais įvertino tiek Deivydo, tiek Ramūno mėsainį. Moteris neslėpė, kada abiejų žinomų vyrų pagaminti mėsainiai buvo tikrai skanūs, tačiau padaryta daug patiekimo klaidų.

Pasak L.Makovskos, paruošti skaniam mėsainiui reikia net keleto labai svarbių elementų: būtina tinkamai paruošti mėsą ir bandelę. Tačiau visa kita – skonio ir fantazijos reikalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.