Konkurso „Mis Lietuva 2014“ dalyvės sieks naujo titulo

Didžiausiame grožio konkurse Lietuvoje „Mis Lietuva 2014“ skelbiama kova dėl naujo titulo – „Mis Lietuvos rytas 2014“. Nuo šiol gražuolės kovos ne tik dėl gražiausios lietuvaitės vardo, bet ir galimybės tapti „Lietuvos ryto“ veidu.

Konkurso „Mis Lietuva 2014“ dalyvės.<br>M.Požerskytės nuotr. (PIX studija)
Konkurso „Mis Lietuva 2014“ dalyvės.<br>M.Požerskytės nuotr. (PIX studija)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2014, 6:43 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:42 PM

Kam atiteks naujasis titulas, priklausys nuo balsų skaičius, kuriuos skirs portalo lrytas.lt skaitytojai. „Šis titulas man yra toks pat svarbus kaip ir „Mis Lietuva 2014“ karūna“, – balsuoti už ją ragino konkurso finalininkė Kornelija Jurkutė.

„Lietuvos ryto“ TV transliuojamo konkurso „Mis Lietuva 2014“ dalyvė Agnė Kavaliauskaitė kitoms dalyvėms dėl naujojo titulo siūlo varžytis pasitelkiant išmintį.

„Norėčiau, kad šis konkursas paskatintų visas dalyves stengtis būti ne geresnes už kitas, bet geresnes, nei buvo. Man graži moteris – tai išmintinga moteris, kuri savo švelnumo galia gali keisti pasaulį. „Mis Lietuvos rytas 2014“ turėtų būti grožio ir moteriškumo pavyzdys“, – sakė A.Kavaliauskaitė.

Bene daugiausia iš visų dalyvių dėmesio internete sulaukianti Gabrielė Gutauskaitė tiki, kad populiarumas internete padės jai pelnyti daugiau balsų ir varžantis dėl „Mis Lietuvos rytas 2014“ titulo.

„Viliuosi, kad už mane balsuos gerą skonį ir tvirtą nuomonę turintys žmonės. Esu verta šio titulo jau vien dėl to, kad nuo pradžios mano pavardė šmėžavo kas antrame apie konkursą pasirodžiusiame straipsnyje“, – drąsiai teigė G.Gutauskaitė.

Kam atiteks išskirtinis „Mis Lietuvos rytas 2014“ titulas, priklauso tik nuo jūsų.

Balsuoti už savo favoritę galite paspaudę nuorodą. Už vieną dalyvę per vieną dieną galima balsuoti tik vieną kartą. Balsuoti galite iki rugsėjo 21 d. 18 val.

Konkurso finale merginos kovos ne tik dėl gražiausios lietuvaitės titulo – nugalėtoja laimės galimybę atstovauti Lietuvai pasauliniuose grožio konkursuose: „Mis Pasaulis 2014“ („Miss World 2014“) ir „Mis visata 2014“ („Miss Universe“).

Rugsėjo 21 d. Kėdainių arenoje rengiamą „Mis Lietuva 2014“ konkursą bus galima tiesiogiai matyti per „Lietuvos ryto“ televiziją ir žiūrimiausioje internetinėje televizijoje tv.lrytas.lt.

Norintys stebėti renginį gyvai bilietus gali įsigyti „Ticket Market“ kasose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.