Atlikėja Liepa Mondeikaitė: „Vestuvės įvyks, kai bus šilta“

Trumpos atostogos prieš ateinančio sezono darbus – to skrisdama į Paryžių tikėjosi atlikėja Liepa Mondeikaitė (25 m.).

Evaldas Liepai pasipiršo Paryžiuje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Evaldas Liepai pasipiršo Paryžiuje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Sep 11, 2014, 6:54 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:39 PM

Tačiau kelios meilės mieste praleistos dienos gal neapvertė gyvenimo aukštyn kojomis, bet privertė iš po kojų slysti žemę. Į Vilnių žinoma moteris grįžo susižadėjusi.

Beveik prieš mėnesį kalbėdama apie savo santykius su mylimuoju Evaldu Norkevičiumi (27 m.) Liepa tikino, kad jie išties rimti, tačiau apie šeimą galvoti kiek anksti. Bet po ilgo savaitgalio Paryžiuje, kai Evaldas savo išrinktajai užmovė sužadėtuvių žiedą, jokių abejonių neliko.

„Aš to neplanavau, nesitikėjau ir nelaukiau. Turbūt dėl to buvau labai nustebusi. Visa tai įvyko taip netikėtai! Tikrai labai džiaugiuosi, kad nežinojau ir man tai buvo tikrai nuostabi staigmena. Jeigu būčiau žinojusi, nebūčiau taip apsidžiaugusi“, – savo išgyvenimais dalijosi Liepa.

Nors pačių intymiausių sužadėtuvių akimirkų atlikėja nelinkusi atskleisti, ji neslėpė, kad emocijų buvo daug ir įvairių.

„Žemė slydo iš po kojų. Ir ašaros byrėjo. Dabar net negalėčiau papasakoti, kaip kas buvo, nes buvau šoko būsenos. Bet viskas buvo labai gražu ir romantiška – kaip akimirkos iš Holivudo filmų“, – tikino Liepa.

Atlikėja juokavo, kad apie būsimąsias sužadėtuves žinojo visi, išskyrus ją: „Apie sužadėtuves jau žinojo tiek mano, tiek jo tėvai. Tik po to aš jiems pranešiau jau patį faktą.“ Tarp pirmųjų, kurie sužinojo džiugią naujieną, buvo ir Liepos seserys.

Sužadėtuves pora atšventė kukliai, bet labai romantiškai – vakarieniavo šauniame, gražioje Paryžiaus vietoje įsikūrusiame restorane, skanavo dar niekada neragautų patiekalų. Anot atlikėjos, jai pati geriausia šventė – buvimas kartu, o ne lankymasis kokiose nors išskirtinėse vietose.

Būsimosiomis vestuvėmis pora dar per daug nesirūpina, tačiau mintys, kaip atrodys šventė, jau sukasi jų galvose: „Vis tiek vienas svarbus žingsnis jau žengtas, todėl reikės žengti ir kitą. Dėl vestuvių dar nieko nežinome, bet kai planuosime, būtinai pranešime, – juokėsi ji. – Vestuvėms norime tinkamai pasiruošti, o tam reikia laiko. Manau, kad jos įvyks tada, kai bus šilta.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.