Lietuvos žvaigždės: „JAV žaidžia gėdingą gatvės krepšinį“

Vėlyvą ketvirtadienio vakarą vykęs Pasaulio krepšinio čempionato pusfinalis, kuriame susigrūmė Lietuvos ir JAV vyrų rinktinės, gerokai sirgaliams patampė nervus. Grubūs apsistumdymai, akivaizdūs ketinimai mojuoti kumščiais ir grasinimai užmušti nepadarė garbės rezultatu 96:68 lietuvius įveikusiems amerikiečiams.

Lietuvos rinktinę palaikė dainininkas Deividas Bastys su mylimąja Agne ir sūnumi Armandu.<br>"Facebook" nuotr.
Lietuvos rinktinę palaikė dainininkas Deividas Bastys su mylimąja Agne ir sūnumi Armandu.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 1:39 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:23 PM

Ištikimiausi krepšinio sirgaliai tyliai pakeiksnojo tą vakarą geriau žaidusią JAV rinktinę ir negailėjo pagyrų iki paskutinės minutės kovojusiems lietuviams.

O ką apie tiek daug aistrų sukėlusias rungtynes mano Lietuvos garsenybės?

„Žiauriai didžiuojuosi lietuvių komanda! JAV rinktinė žaidžia gėdingą gatvės krepšinį“, – rungtynes socialiniame tinkle „Facebook“ pakomentavo europarlamentaras Antanas Guoga.

„Šaunuoliai vyrai!!! Ketverte geriausių pasaulyje šiandien, o šeštadienį – trejetuke!!! Fantastika!“ – optimistiškai į ateitį žvelgė „Atsakingo verslo“ projektų vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

„Baisu, kai teisėjai atlaidžiau žiūri į amerikiečių žaidimą bei lietuviams baudas švilpia tokias, kurių amerikiečiams tiesiog reikia! – žaidimo eiga piktinosi dainininkas, projekto „X Faktorius“ nugalėtojas Žygimantas Gečas. Kiek vėliau vaikinas pridūrė, – Šiandien diena, kai amerikiečiai neleidžia simboliškai pasikartoti rugsėjo 11dienai. Lietuviai kovojo, pirmoje pusėje parodė, net jei ir nesiseka, galima kovoti su JAV. Antroje pusėje nesiseka dar labiau. Gaila... Trūko pataikytų baudų, trūko tolimų metimų, trūko fortūnos.. Mylim Lietuvą, imsim bronzą!!!!!!!“

„Nieko tokio, manau, pralošta pasaulio čempionams. Tik gaila, kad treneris vis tik nusprendė nesiplėšyt. O be reikalo, manau, viską dar buvo galima pakeisti. Bet kaip ten bebūtų, pagarba Lietuvos rinktinei, o kad asmeniškai pažįstu Kuzią (Mindaugą Kuzminską, - red. pastaba), tai man labai didelė garbė“, – patikino šokėjas ir renginių vedėjas Tadas Rimgaila.

„Mindaugai Kuzminskai, aš noriu tave įsisūnyt“, – po puikaus krepšininko pasirodymo paskelbė aktorius Mantas Stonkus.

„Retai taip būna, kad žiūrėdamas profesionalų krepšinį galiu pasakyti, kad kai kuriuos elementus darau kaip profai. Taip, aš ginuosi kaip Hardenas“, – iš prastos Jameso Hardeno gynybos pasišaipė komikas Paulius Ambrazevičius.

Lietuvos rinktinė dabar laukia varžovės, su kuria šeštadienį, 19 valandą Lietuvos laiku, žais dėl trečiosios vietos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.