Turkiškai mokanti Neringa Šiaudikytė ners į naujus mokslus

Vasarą istorijos bakalauro diplomą įgijusi dainininkė Neringa Šiaudikytė tarp mokslų nutarė padaryti pertrauką. Tačiau vien koncertine veikla mergina nežada pasitenkinti. Pirmosiomis rugsėjo dienomis ji užsirašė į dvejus kursus.

Vasarą istorijos bakalauro diplomą įgijusi dainininkė Neringa Šiaudikytė tarp mokslų nutarė padaryti pertrauką.<br>M.Patašiaus nuotr.
Vasarą istorijos bakalauro diplomą įgijusi dainininkė Neringa Šiaudikytė tarp mokslų nutarė padaryti pertrauką.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 12, 2014, 7:24 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:11 PM

„Pagaliau įgyvendinsiu ne vienus metus brandintą svajonę – lankysiu makiažo pamokas. Išmokti tobulo makiažo paslapčių pirmiausia noriu dėl savęs. Mane žavi Lietuvos ir užsienio scenos garsenybės, kurios sugeba meistriškai pasidaryti sau sceninį makiažą.

To išmokusi sutaupysiu ne tik pinigų, bet ir laiko, nes nereikės prieš kiekvieną koncertą ar vakarėlį naudotis vizažistų paslaugomis“, – tikino N.Šiaudikytė.

Dainininkė teigė, jog išmokusi atlikti makiažą ji galės gražinti savo bičiules, o jeigu prireiktų, iš to verstis.

Nuo šio rudens N.Šiaudikytė taip pat pradės lankyti šokių pamokas. Ji nori judėti pagal Lotynų Amerikos muzikos ritmą ir pramokti gatvės šokių.

„Į šokių studiją užsirašyti žadėjau dar metų pradžioje, tačiau tuomet spaudė mokslai universitete. Dabar šokių pamokas lankysiu ne rečiau kaip du kartus per savaitę“, – tvirtino dainininkė.

N.Šiaudikytė neatmeta galimybės ateityje lankyti kokios nors užsienio kalbos kursus. Kalbų kursus mergina yra ne tik lankiusi, bet ir vedusi pati.

Mokydamasi universitete vasaromis ji dirbo turizmo agentūroje Turkijos sostinėje Ankaroje. Kad geriau galėtų susikalbėti su vietos gyventojais, N.Šiaudikytė nutarė išmokti turkų kalbos. Kursuose dainininkė baigė keturis lygius.

„Man patiko mokytis kalbėti turkiškai. Kai neblogai to išmokau, Ankaroje man buvo pasiūlyta vesti anglų kalbos mokymus suaugusiesiems. Naudos turėjome visi – mano mokiniai patobulino anglų kalbos žinias, o aš dar geriau išmokau kalbėti turkiškai“, – pasakojo N.Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.