BMW X6 automobilį dovanų gavusi Mia: „Būtent tokio ir norėjau!“

Dainininkės Vilijos Pilibaitytės-Mios veidą puošia šypsena – prieš kelias dienas moteris atgavo vairuotojo pažymėjimą ir dovanų gavo naują prabangų automobilį BMW X6.

Ir anksčiau BMW automobilį vairavusi dainininkė įsitikinusi, kad ši automobilių markė – viena geriausių.<br>"Facebook" nuotr.
Ir anksčiau BMW automobilį vairavusi dainininkė įsitikinusi, kad ši automobilių markė – viena geriausių.<br>"Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 3:33 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:23 PM

„Labai gražus ir saugus automobilis. Labai gražus! Būtent tokio ir norėjau!“ – šypsojosi Mia.

„Man tai yra maloni staigmena. Ar tai yra didelė, ar tai yra nedidelė dovana, leisiu kiekvienam spręsti pagal save,“ - apie daugiau nei 200 tūkst. litų kainuojantį automobilį kalbėjo atlikėja.

Ir anksčiau BMW automobilį vairavusi dainininkė įsitikinusi, kad ši automobilių markė – viena geriausių. Nors Mia nepanoro atskleisti, kas jai padovanojo automobilį, ji patikino, kad ši dovana buvo labai netikėta.

Vairuotojo pažymėjimą dainininkė atgavo tik iš naujo išlaikiusi vairavimo egzaminą.

„Pagaliau!!!! Aš tai padariau!!! Teisės!!! Juodas žirgas vėl mano rankose“, – džiūgavo Mia.

Kelyje lydi nemalonumai

Teisės vairuoti Mia neteko praėjusių metų birželį. Tuomet Teisėja Rasa Paužaitė nusprendė, kad atlikėja, už vairavimą išgėrus, automobilio vairuoti negalės metus ir tris mėnesius, be to, privalės sumokėti 1,3 tūkst. litų baudą.

Tuomet Mia teisme turėjo pasiaiškinti dėl vairavimo išgėrus. Apie 2 valandą 30 minučių jos vairuojamą automobilį BMW 530 policijos pareigūnai sustabdė Vilniuje, M. K. Čiurlionio gatvėje.

Pajutę nuo vairuotojos sklindantį alkoholio kvapą, jie patikino moters blaivumą. Alkoholio tikrintuvas parodė 1,03 promilės alkoholio. Tą naktį atlikėja policininkams negalėjo pateikti ir galiojančio vairuotojo pažymėjimo.

Tai ne vienintelis dainininkei nemalonus incidentas kelyje. Prabėgus dviem mėnesiams po šio įvykio, naktį iš koncerto grįžtančios atlikėjos automobilis atsitrenkė į negyvą briedį, kurį prieš tai partrenkė vilkikas.

Į didžiulį briedį atsitrenkęs jos automobilis nuskriejo į skiriamąją juostą ir sustojo pievoje prie pat atitvaro. „Po smūgio skridau apie 150 metrų. Iš automobilio praktiškai neliko nieko“, - tuomet naujienų portalui lrytas.lt pasakojo Mia. Tą patį briedį kliudė ir iš paskos važiavęs greitosios pagalbos automobilis.

Ji teigė nepažeidusi eismo taisyklių ir greitkeliu važiavusi 100-110 kilometrų per valandą greičiu. Policijos pareigūnai nustatė, kad atlikėja buvo blaivi. Į Vilnių ją parvežė artimieji, o automobilis buvo išgabentas sunkvežimiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.