Po koncertų N. Bunkė blaivumą tikrinasi alkotesteriu

Vis dažniau žiniasklaidoje aprašomi pramogų verslo atstovų žygiai prie automobilio vairo išgėrus. Pasak grupės „Pop Ladies“ lyderės Natalijos Bunkės, tokių žygių būtų gerokai mažiau, jei žmonės, prieš sėsdami prie vairo, turėtų visas galimybes pasitikrinti savo blaivumą.

„Man ir merginoms alkotesteris yra būtinybė. Dėl šventos ramybės“, - sakė Natalija.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
„Man ir merginoms alkotesteris yra būtinybė. Dėl šventos ramybės“, - sakė Natalija.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 12:35, atnaujinta 2018-01-30 14:14

„Mes, muzikantai, nuolat koncertuojame. Mūsų darbas vyksta tuomet, kai kiti švenčia. Juk ne visada žmogus gali žinoti, ar tą dieną po taurės šampano dar gali sėst prie vairo. Geriausia pasitikrinti, todėl mano automobilyje ir atsirado alkotesteris. Pasitikiu savo prietaisu, nes lygiai tokią pačią techniką naudoja ir policininkai”, – kalbėjo žinoma pramogų verslo atstovė.

Atlikėja pasidžiaugė, kad šiais laikais yra profesionalių prevencinių priemonių, kurios gali apsaugoti nuo nepageidaujamų pasekmių. Nes, pasak jos, netgi dešimtosios promilės gali ne tik atimti teisę vairuoti, bet ir sugriauti gyvenimą, pakliuvus į rimtą eismo įvykį.

„Man ir merginoms alkotesteris yra būtinybė. Dėl šventos ramybės. Paprasčiausiai nenorime rizikuoti savo vairuotojo pažymėjimu. Pavyzdžiui, Deivydas Zvonkus metams prarado teises pripūtęs 0,5 promilės, t. y. tik viena dešimtąja promilės viršaus. Todėl aš užbėgu tokiems įvykiams už akių ir pasirūpinau alkotesteriu, kuris vairuojant garantuotų leistiną promilių kiekį”, – samprotavo atlikėja ir paragino taip pat pasielgti savo kolegas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.