Prabangius batus Ž. Grigaitis užrakina šveicariškomis spynomis

Iš Australijos grįžęs verslininkas Žilvinas Grigaitis trečiadienio vakarą nepraleido progos apsilankyti prabangaus kokteilių baro „Dream bar“ atidarymo vakarėlyje. Į jį Žilvinas atvyko pasipuošęs rusvais kailiniais ir specialiai šiam renginiui įsigytais „G-Star Raw“ auliniais batais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 4:56 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 1:03 PM

Kiek kainavo batai, kurių oda kruopščiai išdirbta rankomis, Ž.Grigaitis nepanoro atvirauti. Garsus vyras įsitikinęs, kad tokiais dalykais negražu girtis.

Vis dėlto verslininkas neslėpė, kad Amsterdame pirkti batai brangūs, todėl juos labai saugo. Baimindamasis, kad juos gali pavogti, Žilvinas prie aulų prikabino dvi raudonas šveicariškas spynas. Taip jis nušovė du zuikius vienu šūviu – ir stilinga, ir saugu.

„Juos reikia saugoti, nes, pasirodo, kad tokie batai pasaulyje yra vagiami. Juos išneša iš sporto klubų ir kitų viešų vietų.

Kai sporto klube dedu batus į dėžutę, galiu juos prirakinti. Man tik reikia su savimi turėti lyną. Surišu juo batus ir užrakinu šveicariška kodine spyna. Kitas žmogus negali nešioti šių batų prieš tai nenukirpęs jų aulo“, – pasakojo Ž.Grigaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.