V. Grikšaitė-Česnauskienė džiaugiasi vyro karjeros posūkiais

Žinia, kad nuo šiol vienas geriausių šalies futbolininkų Deividas Česnauskis (33 m.) atstovaus „Trakų“ ekipai buvo džiugi ne tik pačiai komandai, bet ir sportininko šeimai. Žmona Vaida Grikšaitė-Česnauskienė (30 m.) džiaugiasi, kad nuo šiol vyras daugiau laiko praleis su sūnumis – Deividu (6 m.) ir Rojumi (3 m.).

Vaida Grikšaitė-Česnauskienė su vyru Deividu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vaida Grikšaitė-Česnauskienė su vyru Deividu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 6:54 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 8:32 AM

Kaip V.Grikšaitė-Česnauskienė pasakojo, vyrą į šią komandą pakvietė kitas garsus šalies futbolinikas: „Įvertinant situaciją, kad Deividui jau tiek metų ir neatsiradus rimtam pasiūlymui, jis šiek tiek treniravosi „Trakų“ komandoje. Edgaras Jankauskas žaidė su juo kartu, tad pakvietė ir jį iki sezono pabaigos žaisti Lietuvoje. Jis nusprendė pabūti kurį laiką komandos nariu. Nes žaisdamas čia jis galės būti su šeima, matyti mus kasdien“.

Kol Deividas rungtyniavo svetur, Vaidai su sūnumis teko nemažai keliauti. Žinoma moteris dėl to nesiskundė, bet sėslesnis gyvenimas Lietuvoje bus kur kas naudingesnis jų vaikams.

„Liežuvis neapsiverstų pasakyti, kad tos kelionės buvo varginančios. Aišku, su mažais vaikais sunku, tačiau tai buvo neįkainojama patirtis: kitokia aplinka, žmonės, formavosi ir vaikų pasaulėžiūra. Tačiau dabar yra tokia situacija, kad Deivido sportinė karjera priklauso nuo amžiaus, todėl mes labai džiaugiamės, kad vyras gali realizuoti save sporte. Jis dar nenori sportinių batelių kabinti ant vinies“, - pasakojo Vaida.

Dėl tokios susiklosčiusios situacijos moteris dar džiaugiasi ir todėl, kad Deividas nuo šiol turės galimybę skirti daugiau laiko savo sūnums, juos auklėti. Tuo, be abejo, apsidžiaugė ir garsios poros sūnūs – juk tėvo buvimas šalia yra labai svarbus. Be to, ir gyvenimas pačiame Vilniuje jiems yra mielas.

„Vaikai lanko darželius, baseiną, treniruotes, todėl esame pakankamai užsiėmę ir nostalgijos kelionėms tikrai nejaučiame. Vaikai tikrai dėl to apsidžiaugė, nes tėtis juos dabar veža į treniruotes. Ir vyresnėlis Deividas, kuriam dabar yra šešeri, kartu su tėčiu važiuoja į futbolo treniruotes, kartu vaikštome į varžybas. Jis ir pats sakė esantis laimingas, kad gali būti šalia savo sūnų. Jie seka kiekvieną savo tėvo žingsnį, o namie iš jo dar gauna ir papildomų treniruočių. Tėtis jiems yra viskas“, - atviravo Vaida.

Pasak moters, mama pildo tik kasdienius vaikų poreikius, tokius kaip maitinimas, prausimasis, edukaciniai užsiėmimai. O štai tėvas šeimoje yra tas žmogus, kuris įveda disciplinos, tvarkos ir griežtumo.

Pasak Vaidos, visada, kai tik bus galimybė, stengsis dalyvauti visose Lietuvoje vykstančiose varžybose, kuriose žais Deividas. Net kai šeima keliaudavo ir gyvendavo svetur, varžybų stebėjimas iš tribūnų būdavo šventas reikalas.

„Lietuva nėra tokia didelė, kad atstumai tarp miestų, kuriose vyksta varžybos, mus varžytų jas stebėti“, - sakė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.