Aloyzas Sakalas vedė savo išrinktąją žurnalistę Daivą Norkienę

Pati D.Sakalė po santuokos ceremonijos portalui lrytas.lt sakė, kad rengti vestuvių puotos nenorėjusi, nes tam nemato prasmės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2014, 1:47 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:52 AM

Pati D.Sakalė po santuokos ceremonijos portalui lrytas.lt sakė, kad rengti vestuvių puotos nenorėjusi, nes tam nemato prasmės.

„Mes su savo liudininkais iškart po santuokos registracijos nuėjome į vieną užsakytą, visiškai kuklų saldumynų barą. Tai buvo padėka liudininkams. Valandėlę ten pasėdėjome ir išsiskirstėme“, - pasakojo moteris.

Anot jos, civilinės santuokos procesas nėra tokia didelė šventė, kad joje turėtų dalyvauti ir jų artimieji. D.Sakalė įsitikinusi, kad su artimaisiais reikia švęsti kiek kitaip.

„Čia vyko susirašymo procesas, o ne puota. Įvairius gyvenimo atvejus u artimaisiais mes turime paminėti daug šilčiau, o ne taip, kaip įprasta daryti Lietuvoje - su visokia pompastika“, - sakė moteris.

Ir vėliau pora neketina iškelti jokios didesnės vestuvių puotos: „Jokių pompastikų, jokių puotų ir balių nebus. Tai prieštarauja mano įsitikinimams ne tik šiuo atveju, bet ir visą gyvenimą. Aš ir jis su savo artimaisiais žmonėmis bendraujame šiltai, siauruose rateliuose“, - patikino D.Sakalė.

A.Sakalui tai jau trečioji santuoka

Kaip lrytas.lt anksčiau rašė, A.Sakalas su naująja žmona pažįstamas jau senokai. Dar prieš trejus metus politikas atėjo į vieną laikraščio redakciją su didele gėlių puokšte ir atvirai pasveikino D.Sakalę gimtadienio proga.

„Visada jaučiau kiek didesnį A.Sakalo dėmesį nei kitos žurnalistės. Tačiau ilgai bendravome tik kaip labai geri draugai. Niekada nebuvau jo šeimos kančių priežastis, nes labai gerbiau jo šeimą“, – tikino D.Norkienė.

Nors buvusi Socialdemokratų partijos referentė ir šios partijos garbės pirmininkas drauge praleisdavo nemažai laiko, važiuodavo į gamtą, tada dar būsimosios A.Sakalo žmonos teigimu, jų bendravimas neturėjo jokios kitos potekstės – tik draugystė. Pora drauge pasirodydavo ir viešuose renginiuose, tačiau niekam nekilo įtarimų, kad juos sieja kas nors daugiau nei darbo santykiai.

Politikas daugiau kaip pusę amžiaus buvo vedęs J.Landsbergytės motiną – buvusią Vytauto Landsbergio pirmąją žmoną Ritą Kučinskaitę-Sakalienę. Šių metų birželį moteris po sunkios ligos mirė. O prieš gerą mėnesį A.Sakalo artimieji sužinojo, kad jis rengiasi dar vienai santuokai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.