Žvaigždės rinkosi į naujo „Lietuvos ryto“ TV sezono atidarymą

Šeštadienio vakarą sostinės Vingio parko estrados patalpose įvyko naujo „Lietuvos ryto“ televizijos sezono atidarymas. Į šventę, kuri vyko netradicinėje erdvėje, rinkosi ne tik žinomi televizijos veidai, bet ir būrys garbingų vakaro svečių.

Žvaigždės rinkosi į naujo „Lietuvos ryto“ TV sezono atidarymą .<br>D.Umbraso nuotr.
Žvaigždės rinkosi į naujo „Lietuvos ryto“ TV sezono atidarymą .<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2014, 8:10 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:10 AM

Naują sezoną „Lietuvos ryto“ televizija pasitiko su šūkiu: „Daugiau spalvų!“. Tad lietingą šeštadienio vakarą išskirtinė renginio erdvė nusidažė raudona televizijos spalva. Šventę papuošė ir daugybė spalvingų balionų bei speciali vaikams skirta erdvė – daugelis žvaigždžių į renginį atsivedė ir savo atžalas.

Visus atvykstančius į šventę pasitiko du garsūs „Lietuvos ryto“ televizijos veidai: žurnalistės Daiva Žeimytė ir Rūta Janutienė. Jos svečius kalbino improvizuotų mini interviu metu.

Renginio vedėjais tapo žavioji aktorė Edita Užaitė ir šmaikštusis televizijos laidų vedėjas Timūras Augucevičius. Jie renginio svečiams pristatė būsimojo televizijos sezoną programą ir naujas laidas.

Vakaro metu susirinkusiems savo legendinę dainą „Pasaulis gražus“ atliko dainininkas Linas Adomaitis. Ant scenos pasirodė ir žurnalistas, protmūšių asas Vytaras Radzevičius. Jis visus pakvietė sudalyvauti ir viktorinoje bei atsakyti į keletą sudėtingų klausimų.

Daug kam nuotaiką praskaidrino viso vakaru metu kartu su svečiais šėlęs „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos talismanas Geležinis vilkas.

Kulinarijos projekto ir laidos „VMG“ autorius ir vedėjas Alfas Ivanauskas vakaro metu nepasikuklino pademonstruoti, kaip įmantriai gali būti išpilstomas šampanas.

Vakaro metu netrūko žaidimų ir staigmenų, o vėliau visi susirinkusieji išgužėjo į lauką, kur vyko kasmetinė „Vilniaus fejerija“. Kaip ir kasmet Vingio parke vykstančio renginio metu buvo galima išgirsti koncertą. Savo dainomis visus linksmino atlikėjas Gytis Paškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.