„Mis Lietuva 2014“ karūna atiteko Agnei Kavaliauskaitei

Sekmadienio vakarą būrys žmonių susirinko į Kėdainių areną įvertinti dvylikos gražuolių pastangas. Visos merginos kantriai laukė šio vakaro, nes čia įvyko „Mis Lietuva 2014“ finalas.

„Mis Lietuva 2014“ tapo Agnė Kavaliauskaitė.<br>P.Mantauto nuotr.
„Mis Lietuva 2014“ tapo Agnė Kavaliauskaitė.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Greizaitė

Sep 21, 2014, 8:56 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:51 AM

Gražiausią metų merginą rinko garbinga komisija, kurios nariais tapo žinomas šalies dizaineris Liutauras Salasevičius, LKL prezidentas Remigijus Milašius, Australijos garbės konsulas Salvatore Antonio–Meschino, dekoratyvinės kosmetikos „Make up Factory“ visažo meistras Diego Schober, foto studijos „Pix studija“ vadovė ir modelis Eglė Žiūkaitė, laidų  „Lietuva tiesiogiai“ ir „24/7“ vedėja Daiva Žeimytė bei modelis ir verslininkė Eglė Grėbliauskaitė. Komisijai vadovavo verslininkas Benas Gudelis.

Graži šventė prasidėjo grupės „Electronic I“ pasirodymu, kuriame pasirodė ir žaviosios merginos, pasipuošusios senoviniais rūbais. Merginos šoko lėtą, įspūdingą šokį, įkūnydamos XVII-ojo amžiaus damas. Čia jos pasitelkė visą savo žavesį ir pademonstravo nuostabią laikyseną.

„Jeigu pelenė nebūtų atvykusi į puotą, ji niekada nebūtų tapusi karaliene... Šį vakarą visos gražuolės kovoja dėl „Mis Lietuvos 2014“ titulo“, - išdidžiai pranešė aktoriai Edita Užaitė ir Vytautas Rumšas, tapę grožio šventės vedėjais.

Dailiausios šalies merginos neliko vienos net ir užkulisiuose. Čia joms draugiją palaikė ir naujausius merginų įspūdžius žiūrovams atpasakojo televizijos laidų vedėjas Timūras Augucevičius.

Neilgai trukus pasirodė „Pop Ladies“ merginos, kurios atliko dainą „Euforia“. Visą įspūdingą pasirodymą stebėjo Liepos mylimasis Evaldas Norkevičius, kuris žavėjosi dainininke prie pat scenos ir fotografavo merginų pasirodymą. Taip pat atmosferą kaitino ir Linas Adomaitis, „Pinup Girls“, „4 Roses“, Jurgis Brūzga, „Magnit“, „Rollikai“, „Šarka“.

Dvylika gražuolių - Agnė Kavaliauskaitė, Alicija Doveikis, Diana Nižnik, Domantė Kelbauskaitė, Gabrielė Gutauskaitė, Gintarė Misiūnaitė, Greta Malakauskaitė, Karolina Ignatavičiūtė, Kornelija Jurkutė, Patricija Belousova, Reda Giedrikaitė, Simona Povilavičiūtė trypčiodamos užkulisiuose nekantraudamos laukė sekančio pasirodymo.

Iki šio taip ilgai laukto finalo visos gražuolės turėjo galimybę išbandyti savo jėgas televizijoje – jas žiūrovai galėjo išvysti šmaikščiai pristatinėjant „Lietuvos ryto“ televizijos naujojo sezono laidas. Visus vaizdo įrašus turėjo galimybę išvysti ir renginio žiūrovai. Įspūdingoje šventėje Edita ir Vytautas į sceną kvietė merginas ir uždavinėjo įvairius klausimus, susijusius su šmaikščiais vaizdo įrašais. Merginos ant scenos čiauškėjo apie savo nuopelnus ir komentavo reklamas, kuriose filmavosi su žinomais televizijos veidais.

Štai Alicija Doveikis nusifilmavo su „Namų daktaras“ laidos vedėju Gintaru Apanavičiumi ir bandė jį sužavėti savo dailiomis kūno linijomis.

„Svarbu graužti karčias mokslo šaknis. Aš šiame konkurse dalyvaudama noriu parodyti, kad čia vien grožio neužtenka, yra dvi medalio pusės – protas ir grožis“, - šypsojosi Alicija.

Netrukus šventės vedėjai Edita ir Vytautas nusprendė suteikti žodį griežtai komisijai ir paklausti, kuriai merginai skiria daugiausiai simpatijų.

Žurnalistė Daiva Žeimytė patikino, kad Patricija Belousova labai žavinga mergina, tačiau savo simpatijas atidavė vienuoliktam numeriui – Alicijai Doveikis.

Tuo tarpu LKL prezidentas Remigijus Milašius patikino, kad išsirinkti vieną yra sunku. „Man patinka šešios...O gal aštuonios!“, - sakė Remigijus. Ir tuojau pat prasidėjo ne vieno žiūrovo ilgai laukta šventės dalis  – pasirodymas su bikiniais. Merginos užkulisiuose trypčiojo be batelių ir šyptelėjusios skundėsi, kad esą jos nepratusios nešioti aukštakulnius.

„Merginos nespėja, jos nori daugiau laiko!“, - šmaikštavo ant scenos užlipęs Timūras, tačiau visgi gražuolės suspėjo ir prasidėjo „Mis gracijos“ konkursas.  

Visos atspindėjo „Rokoko“ stilių – scenoje vaikščiojo su korsetais ir kelnaitėmis, o ant galvos puikavosi perukai su karūnomis. Gražuolės surengė tikrą šou ir išties, išrinkti tą vienintelę labai sunku. Grakščios ilgos kojos, nuostabi eisena bei laikysena ir atkaklūs žvilgsniai – visa tai galėjo pamatyti „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai ir Kėdainių arenos svečiai.

Likus vos kelioms minutėms iki paskutinio merginų pasirodymo užkulisiuose buvo jaučiamas jaudulys ir vyko didelis sujudimas. Prie kiekvienos gražuolės triūsė po keletą grožio specialistų - vieni šukavo, o kiti rengė. Kiekviena dalyvė nori tapti ta išrinktąja, tad netrukus buvo paskelbtas „Mis elegancija“ konkursas. Viena už kitą žavingesnė gražuolė žengė į sceną pasipuošusi Liutauro Salasevičiaus suknele.  Ilgos, it vėjo plaiskomos suknelės ant merginų kūno atrodė įspūdingai – nuo jų akių negalėjo nuleisti ne vienas svečias.

Po jų pasirodymo komisija išskubėjo į pasitarimų kambarį nuspręsti, kas tapo „Mis Lietuva 2014“. „Pop Ladies“ merginų grupė atliko specialiai šiam konkursui Deivido Zvonkaus sukurtą himną, kurio žodžiai anot Natalijos Bunkės labai prasmingi ir tinkantys šiam konkursui.

Grožio konkurso vedėjai Edita ir Vytautas pranešė, kad atėjo ilgai laukta akimirka. Netrukus visi išgirdo, kurios merginos pelnė ne tik „Mis Lietuva 2014“ titulą, bet ir pasipuoš „Mis elegancija“, „Mis foto“, „Mis gracija“, „vicemis“ ir „Mis publika“ juostomis.

Titulai:

Renginio žiūrovai ir portalo lrytas.lt skaitytojai kelias savaites balsavo už savo mėgstamiausią dalyvę. Būtent tautos balsas lėmė, kas šiai metais tapo „Mis publika“. Susumavus balsus paaiškėjo, kad visuomenės favorite tapo  Agnė Kavaliauskaitė.

Šiais metais pirmą kartą buvo teikiamas „Mis Lietuvos rytas“ titulas, jis atiteko Gintarei Misiūnaitei.

 „Mis gracija“ titulas atiteko  Kornelijai Jurkutei.

„Mis foto“ džiaugėsi Reda Giedrikaitė.

„Mis elegancija“ - Gintarė Misiūnaitė.

Antrąja „vicemis“ tapo Domantė Kelbauskaitė.

Pirmąja „vicemis“ – Patricija Belousova, ji taip pat vyks į „Mis Visata 2014“.

Ir pagaliau atėjo lemiama akimirka. Prašmatnia Liutauro Salasevičiaus suknele pasipuošusi įžengė „Mis Lietuva 2013“ laimėtoja Rūta Elžbieta Mozūrevičiūtė rankoje nešina karūna. Ir ją įteikė šių metų laimėtojai, kuria tapo Agnė Kavaliauskaitė. Gražuolei kartu su karūna taip pat buvo įteiktas kelialapis į „Mis Pasaulis 2014“ konkursą, kuris vyks Londone ir ten susirinks gražiausios visos planetos merginos.

,,Mano širdyje didelis džiaugsmas, o ašaros dar kaupiasi. Visos tikėjomės karūnos, bet laimė nusišypsojo man", - džiaugsmo neslėpė A.Kavaliauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje prasideda intensyviausių karinių pratybų ciklas