Gintarei Misiūnaitei atiteko „Mis Lietuvos rytas“ titulas

Sekmadienio vakarą įvyko konkurso „Mis Lietuva 2014” finalas. Kėdainių arenoje vykusiame renginyje varžėsi net dvylika gražuolių iš visos Lietuvos. Pirmą kartą konkurso istorijoje buvo nominuota ir „Mis Lietuvos rytas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 22, 2014, 12:06 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:37 AM

Iki pat konkurso finalo dienos portalo lrytas.lt skaitytojai turėjo galimybę atiduoti simpatijas labiausiai patikusiai gražuolei. Skaitytojų valia „Mis Lietuvos rytas“ titulas atiteko gražuolei Gintarei Misiūnaitei. Ji nuo šiol taps „Lietuvos ryto“ veidu.

G.Misiūnaitė laimėjo dar vieną titulą – „Mis elegancija“.

 „Esu labai laiminga, kad mane pastebėjo ir portalo lrytas skaitytojai, ir komisija. Abu titulai man labai svarbūs ir brangūs“, – džiaugėsi dveyniolikmetė Vilniaus universiteto pirmakursė. Mergina studijuoja socialinę politiką.

Dalyvauti konkurse G.Misiūnaitė nutarė su niekuo nesitarusi. Ji užpildė anketą ir laukė, kada bus pakviesta į atranką. Tik sužinojusi, kad tapo viena iš dvylikos finalininkių vilnietė apie tai pranešė tėvams ir bičiuliams. Ši žinia visiems tapo staigmena, nes iki šiol mergina nėra dalyvavusi jokiuose su grožiu susijusiuose konkursuose.

G.Misiūnaitė tikino esanti nuolatinė portalo lrytas.lt, laikraščio „Lietuvos rytas“ ir žurnalo „Stilius“ skaitytoja. Ji kelis kartus per dieną portale skaito naujienas, merginą domina ir rubrikos „Sėkmės istorijos“, „Grožis ir stilius“, „Žmonės“.

„Lietuvos ryto“ televizija – viena iš Gintarės žiūrimiausių. Ji labai norėtų išvysti televizijos užkulisius ir net slapčia svajoja tapti televizijos laidų vedėja. Gražuolė labiausiai norėtų vesti smagių naujienų laidą.

„Niekada negalvojau tapti žurnaliste, tačiau nuo šiandien viskas gali pasikeisti“, – įsitikinusi  „Lietuvos ryto“ veidu tapusi Gintarė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.